|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 502503504505506 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... posluzi se ... dejce... ...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ona bi neshto vruche, da je zagrije...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....а мени ночас пашу ствари лагане...
да го дополнам буцкалово мајкино
добра ви вечер
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobrovecher
malo osvezuvanje |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE.....ZIVELI...posle cel den na kompjuter ova mi e vistinsko uzivanjea pivoto na nasata mamamd taman temperatura..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za RUSHKA |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете го и пивцето...уживајте
сега мамамд ќе го намириса
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се одлогитав и кога видов на нашата резонанција што ме чека со логирав пак за да казам фааалааа IQ ме израдува ....прекрасни цвркиња....а и една чаша пиво нема да ми шкоди
Лека нок мили резонатори |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leka nokj RUSHKA utre so novi sili
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... site li odmarate... nema koj da pomine i dobra vecer da kaze.... a kamoli neshto da prigotvi...
...jade na rezonatna banana... ...pozdrav do soncevoto devojce... go nema i nema koj da posluzi... pozdrav sunlight_sa...... Изменето од mamamd - 16.Јули.2008 во 22:11 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро вечер ...мамамд ммммм какви палачинки .....мене деновиве не ме бива за во кујна па ке се слузам со се што ке подготвите.....некако од работа не мозам глава да дигнам.....ама кога ке се ослободам гозба ке има
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...slusham zaladilo a?...eeee prasichi, prasichi po livadi raztrchani...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... za prasence... ke pocekash... zeshko e cvarkite da se stopat... a i da se ugoi.... ....
... a i lubenicite firan da ne ni odat....pa tek dinjite... mozesh da i odoleesh....a? Изменето од mamamd - 16.Јули.2008 во 22:48 |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prase so bostan raneto, hmmmmmmm...aj ke viime dal e dobro posle, samo da ne bide ko onie na vremeto Kineskine, sho gi ranele so riba, pa koa se przeshe kremenadla ko losos nekoj mrsen da jadesh...
...aj bash da vidamsho vkus ima prase na dinja i bostan trchano... |
|
Внеси реплика | страница <1 502503504505506 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |