|
ПРИЈАТНО!! |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vlade ... ne mozeme i nitu ce mozeme da bideme poagresivni vo bilo koja oblast se dodeka nasite , MKD interesi gi vrzuvame za gubitnici od tipot na usa ..... mnogu ubavo pojasneto od strana na duduk ... pobaraj , procitaj pa razmisli ..... a toa koj ne sedna i natera da potpiseme ramkoven dogovor , kako mozes samo da ne znaes ..... usa , nato i eu .....
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno receno da se rabotese za vojna protiv Bugarija ili Grcija ili Srbija ke te razberev deka nemozeme da bideme agresivni i voinstveni pred se zosto sme mal narod i nemame dovolno oprema za da vodime vojna, ama protiv edna banda od 300 teroristi?... Imavme i toa kakvi kapaciteti samo nekoi od gore ja usraa rabotata..ja prodadoa po vtorpat drzavata i so toa ja osudija na propast.. Toa e surovata realnost....kolku i da e bolna vistinata, toa e toa...drzavata i narodot bese prodaden po vtorpat vo 2001 godina, toa go osakati moralot na ovoj narod uste tolku...da ne zboram uste kakvo vlijanie ima vo drzavava siromastijata, bezraboticata i.t.n. A inaku za prodavanjeto ima uloga i B.C. zatoa go pisuvam ova de :)... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne odime off topic .....
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) pa i toa sto vikas temata e za B.C. i za toa koj ke go zavzeme tronot... :D |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas vece napisav svoe mnenie za toa i mislam deka ne sum daleku od vistinata
|
|
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatno brane i od mene.
ova ti e NAJDOBAR POTEG VO KARIERATA DOSEGA. Imas sansa da si go podobris rezultatot so CELOSNO POVLEKUVANJE OD POLITIKATA. kakov li sram cuvstvuva majkata sto te rodila, makedonska zemja da te kolne so vekovi, kopile edno dushmansko, ja prodade zemjava za sitni pari za sebe i svoite... nemam drugi zborovi osven se nadevam ova ne e poslednoto sto go slusame od tebe. ti si za vo idrizovo i dur ne si tamu, makedonija ke nema mir. |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge kako mozete da napagate pretsedatel na drzava pa aj vi se molam ne smeete i da go kritikuvate
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, во право си.
На претседателот на државата може само директно да му се каже во очи што работи. Тоа не е ни напад ни критика. Тоа се вика ДОБРОНАМЕРНОСТ. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj procitaj sto si napisal? makedonija ne e sultanat pa da molcime pred bezobrazieto na izbranite politicari. |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
goodbay dinastija cervenkovski
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заначи црвенковци од пролет- 2009 година си одат. Кои ли само сега ќе ги заменат?
|
|
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aiii bash mi e zhal shto crvenkovski si odi...
chovekot ima liderski stav...ednostavno e roden za da bide lider...(makar kako figura) |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти како да си комунистичко дете независно што си албанка. Проштевај но, гробарот на државата да има лидерски став некако не му иде во прилог. Впрочем не случајно и самиот се одлучи за бежанија. А, бежанија е само за да си ја спаси кожинката.
|
|
|
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj ne spori deka deckoto e talentiran. vonredno talentiran spletkarosh i demagog. no za pretsedatel treba cesen i rabotliv covek, a ne mutikasa. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |