|
Бакојани се заканува со војна |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е да е ПАНИКА. Ама НЕ е! Санаториумски се инфицирани. Потребна им е клиничко лекување. Арно ама, знак прашалник е дали има таква клиника која го лечи мегасломанскиот синдром. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
stereo
Група Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te molam ne gi mesaj albancite so ovie rasipani zivotni tie nikogas nemale teritorijalni pretenzii kon makedonija iako sto mnogu mesta od makedonija se nivni toa sto gi baraat postojano nivnite prava ne znaci deka ke ja zagrozuvaat drzavata i ke se pozicioniraat na stranata na grcite NEPRIJATELOT NA NASIOT NEPRIJATEL NE E NAS PRIJATEL |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее, немој така. Ќе се препознаат политичарите и етети беља. |
||
|
||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se razbira deka vojna nema da ima. grcite ne se tolkuuuuu glupi. no koga togas, ako ne sega, za 50 godini, ke ima. i voopsto ne rekov deka nie sme mnogu jaki, tuku deka grcija e vo mnogu slaba (sojuznicka) polozba. ako nedaj boze se spukaat so turcija, tuka makedonija moze da ja ceka svojata istoriska sansa. Изменето од kiroo - 16.Јули.2008 во 01:30 |
||
Bugara
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo ovaa `voena` konstalacija, nikoj ne gi spomenuva `Momceta b`lgarceta`
A tie se najdirektno vmesani vo celata taa rabota. Nim Gejlada im e brat i prvi sojuznik, i, se uste i gordi na toa. Изменето од Анастеа - 02.Август.2009 во 17:53 |
||
Najcist b`lgarin
Ut djadu i pradjadu! Fnuk na Kan Tatar di koi si, gordost naj b`lgarska! |
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo slucaj na golema balkanska vojna, edinstven sojuznik na makedonija ke bide turcija, i privremeno albanija+kosovo. od srbija/bugarija/grcija moze da se ocekuva povtorno alijansa na zloto.
no ke bide od kriticna vaznost na nasa strana da imame i vtor silen sojuznik, a toa se sekako SAD. ednostavno, ako niv gi izgubime, ne e cudo vo 21 vek povtorno da iscezne tesko steknatata makedonska sloboda. |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe kakva Bakojani sto zbotite vie?Bakojani samo ne laze a ako ima vojna ke im go zsememe nivniot del.
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more i krit da im go zemete,
nisto da ne im ostavite! |
||
You live only ONCE!
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
krit ke go zemat turcite
nie sme fer |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie grcite ne treba da gi smetame veke za narod nie treba da im pravime kako tie sto ni pravat na nas.Sega nie treba da ne gi pustame bez vizi a za Bakojani sto najavuva vojna toa e laga
|
||
stereo
Група Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konecno eden dobr komentar deka albancite odmakedonija ke bidat na vasa strana e sigurno zatoa sto i nie sme del od ovaa drzava i nie treb da ja branime no toa ne znaci deka ke ja branime po sekoja cena i "makedoncite" treba da bidat fer i dea ne pravat problemi koga se raboti za albanski raboti vie zaboravate deka uste ne ste ja priznale nezavisnosta na kosovo a od druga strana cekate podrska od niv a be braka ne moze da sednete na dve stolcinja ili so albancite ili so srbite i so albancite i so srbite ne ide |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во 2001 војувавме против НАТО и натовската војска во ЕУ. Сега нема НАТО, САД и Старата дама да бидат благо наклонети кон атина. Затоа Теодора е упрпана, па као ќе не фаќа на штос. Не и пали тоа. Грујо ја зеза. Сега му е поважно што со децата бегалци и нивните имоти. На тоа се пали и меѓународната заедница. Умен е Грујо за некои работи. |
||
|
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abre ne teraj gluposti gercija se plasi samata sebe taa e najsilna vo balkan posle turcija |
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |