![]() |
|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Автор | |
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vlijaese samo ne znam kolku dobro
![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ja vlijaev na nego
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Osim sto sretnav tuka pametni
interesni ludje i dobiv mnogu privatni poruki ohrabruvacki i omalovazuvacki ne vlijaese sega za sega.Mozda sum prekratko i premalku tuka ama ne veruvam deka bi deluval ikako |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prasaj me mene...poln so luzni
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
DA!!!! otkoga pocnav da pisuvam sekoja vecer moram da se boram za komjuterot
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Заr и ти? Me too ![]() P.S. Треба да си купиме нови компјутери! |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
A UBAVO SI ISPLANIRAV. TREBA DA ZAVRSAM OVA I OVA......A VIDITE ME KAJ ZAVRSIV..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ДААААА:
МИ СЕ ЗГОЛЕМИ ДИОПТРИЈАТА, МИ ПАДНАА ЗАБИТЕ, ГО ЗАБОРАВИВ И ТОА ШТО ГО ЗНАЕВ А ВЕЌЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕШТО И ВООПШТО ЗНАЕВ, МЕ ОСТАВИ ЖЕНАТА МЕ ОТКАЧИЈА ПРИЈАТЕЛИТЕ, „А ЈА САМ И ДАЉЕ ОНА ИСТА БУДАЛА“ |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ne e loso po odreden period pominat ama na bilo koj FORUM,da se pojde na ...detoksikacija!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
...ushte vlijae...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Имам дијагноза форумитис.. и тоа хроничен...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...da vo pozitivna smisla, posho se dokaza deka, na drugite nekoi forumi ne site, se govnari teshki, nemaat pojma od druzenje, sloboda na izrazuvanjeto i plus se plashat od mnogu harizmatichni chlenoi, ne deka ne bev slushnal za toa i prethodno ama sakav da gi ispitam takvite muabeti i se pokaza tochno toa, a se pojavi fraer na forum tamu odma ripaat forumskite pesoi i mestat za banoi...k*rtoni zivi...
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
oooo,i te kako samo mi e zal sto nemam tolku vreme
kolku sto sakam da visam na forum
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
slabo
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |