![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10461047104810491050 1553> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e pa togash super ..ste nashle n.z.s. ....jas ne mozam da se dogovoram so brat mi za edna rabota a kamo li da mu recam neshto da svrshi za mene....a toj od gotvenje znae samo caj da stopli..duri i cajot moze da go zagori..
a jas sum pecen mnogu ....sredno ucev nadvor od gradov i od tamo shkolo za gotvenje i slicni raboti... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
e taka e fiks...koga covek ne zivee odreden period so roditelite se naviknuva na se...
Iskreno, duri bev doma, kaj moite, majka mi me terase non stop da gotvam, da cistam, da sreduvam...Normalno preku leto...koga bev slobodna...i toa uzasno me nervirase bidejki site moi drugarki setaa, a jas do 3 popladne, morav se da sredam doma...da iscistam, da izmijam sadovi, da isperam i da napravam rucek...za da koga si dojde majka mi, se da bide spremno...koga i da i ja prasav zosto go pravi toa, samo mi velese deka eden den koga ke se zapisam na fakultet, ke mora sama da gi pravam tie raboti...iako me nervirase, sepak koga dojdov vo SKopje, sfativ deka e vo pravo...zatoa denes, nema domasna rabota sto ne znam da ja pravam...e dobro, ne znam da sukam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
dobro vecer
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ooo, Izzi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...jaoooo...cura na mesto ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
e za toa treba mnogu praksa....baba mi pokojna mnogu ubavo sukashe kori..nekogash ke i recev ;ajde babo napraj ni nekoja pita i tolku...a taa i odgor ni progor
drugiot den ke dojdeshe da me razbudi od spienje nautro vo 08:00 i ke mi receshe...ajde biro stani da jademe gotovo e piteto..znaci taa stanala vo 04:00 samo za da go napravi toa....mnogu mi nedostiga ponekogash koga ke se potsetam za nea..eve kako sega na primer... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...hi, Izzie... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
izzie zdravo...imash objasnuvanje za radio uredite vo forumot za avijacija... |
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
izdravo la fille
![]() zdravo teta val ![]() zdravo well zdravo fiks (gledam imas poznavanje od poleto na avijacijata) ![]() izvinete vaka sto se ufrlam,gledam ste razvile diskusija |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
slobodno prikluci se ..kako mozeme da ti zbranime...
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Fiks, baba mi pocna da me uci da sukam, i za zal pocina...
![]() ![]() Well, ke naucam da sukam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
abe kaj ste ?..kaj zaminavte...
|
|
|
![]() |
|
tuka sum jas
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10461047104810491050 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |