IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10461047104810491050 1553>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:43
e pa togash super ..ste nashle n.z.s. ....jas ne mozam da se dogovoram so brat mi za edna rabota a kamo li da mu recam neshto da svrshi za mene....a toj od gotvenje znae samo caj da stopli..duri i cajot moze da go zagori..
a jas sum pecen mnogu ....sredno ucev nadvor od gradov i od tamo shkolo za gotvenje i slicni raboti...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:47
e taka e fiks...koga covek ne zivee odreden period so roditelite se naviknuva na se...
Iskreno, duri bev doma, kaj moite, majka mi me terase non stop da gotvam, da cistam, da sreduvam...Normalno preku leto...koga bev slobodna...i toa uzasno me nervirase bidejki site moi drugarki setaa, a jas do 3 popladne, morav se da sredam doma...da iscistam, da izmijam sadovi, da isperam i da napravam rucek...za da koga si dojde majka mi, se da bide spremno...koga i da i ja prasav zosto go pravi toa, samo mi velese deka eden den koga ke se zapisam na fakultet, ke mora sama da gi pravam tie raboti...iako me nervirase, sepak koga dojdov vo SKopje, sfativ deka e vo pravo...zatoa denes, nema domasna rabota sto ne znam da ja pravam...e dobro, ne znam da sukamголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:50
dobro vecer
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:52
ooo, Izziголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:54
Originally posted by la fille la fille напиша:

e taka e fiks...koga covek ne zivee odreden period so roditelite se naviknuva na se...
Iskreno, duri bev doma, kaj moite, majka mi me terase non stop da gotvam, da cistam, da sreduvam...Normalno preku leto...koga bev slobodna...i toa uzasno me nervirase bidejki site moi drugarki setaa, a jas do 3 popladne, morav se da sredam doma...da iscistam, da izmijam sadovi, da isperam i da napravam rucek...za da koga si dojde majka mi, se da bide spremno...koga i da i ja prasav zosto go pravi toa, samo mi velese deka eden den koga ke se zapisam na fakultet, ke mora sama da gi pravam tie raboti...iako me nervirase, sepak koga dojdov vo SKopje, sfativ deka e vo pravo...zatoa denes, nema domasna rabota sto ne znam da ja pravam...e dobro, ne znam da sukamголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...jaoooo...cura na mestoголемо%20гушкање...fiks, grabaj dok ne grabnal drug nekoj... toa...brate...pa da nauchi da suka...breeeeee...голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:54
e za toa treba mnogu praksa....baba mi pokojna mnogu ubavo sukashe kori..nekogash ke i recev ;ajde babo napraj ni nekoja pita i tolku...a taa i odgor ni progor
drugiot den ke dojdeshe da me razbudi od spienje nautro vo 08:00 i ke mi receshe...ajde biro stani da jademe gotovo e piteto..znaci taa stanala vo 04:00 samo za da go napravi toa....mnogu mi nedostiga ponekogash koga ke se potsetam za nea..eve kako sega na primer...
неколку жолти ракии.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:54
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

dobro vecer

...hi, Izzie...голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:55
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

dobro vecer

izzie zdravo...imash objasnuvanje za radio uredite vo forumot za avijacija...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 20:58
izdravo la fille

zdravo teta val

zdravo well

zdravo fiks (gledam imas poznavanje od poleto na avijacijata)

izvinete vaka sto se ufrlam,gledam ste razvile diskusija
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:01
slobodno prikluci se ..kako mozeme da ti zbranime...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:05
Maleckoto na teta
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:06
Fiks, baba mi pocna da me uci da sukam, i za zal pocina...тагатагаi mene mi nedostasuva...

Well, ke naucam da sukamнамигнувањеkad-tad
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:07
abe kaj ste ?..kaj zaminavte...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:07
tuka sum jasголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10461047104810491050 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,640 секунди.