![]() |
|
Какви усни повеќе сакате |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Јули.2008 во 15:59 |
Aj da ve cujam
kakvi sakate? polni,tenki... ![]() ![]() Изменето од anastea - 09.Јули.2008 во 03:06 |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Vakvi se dobivaat kako posledica od neuspesna plasticna operacija
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
http://www.tocka.com.mk/klip.php?klipId=3059
aj videte ja vaa usta vi se sviga ![]() ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Definitivno popolni usni..deluvaat senzualno i dosta privlecno..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Тенка уста- лош карактер така барем викаат.Во секој случај јас сум за природни...силиконските не ми се допаѓаат.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
usni so vkus na praska...mmmmmmmmmm....
a i jabolko...ke zaboravev.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
a i popolnicki taka malku...i shiroki ......abe sekakvi sakam usni....samo i tie mene da me sakaat......mnogu da me sakaat.....da me obozavaat....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bezimena ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
POLNI
![]() |
|
![]() |
|
LudaMara ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Polni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prepolno...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ima li nekoj so saka tenki usti
![]() naci treba da si ja sakam ustava ![]() |
|
|
![]() |
|
izabella19 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
nema vrska debelinata so karakterot i definitivno tenka usna ne znaci los karakter barem ne vo mojot slucaj, a sum go slusnala i drugpat toa ali kako sto videle tie so se druzat so mene a i ja od drugi nema ama bas nikakva vrska, povtoruvam ima mnogu pozlobni devojki so golemi otkolku so mali usni,, ne mesajte izgled so karakter, so goleminata na ustat se ragas a karakterot e nesto sto se gradi go godinite i nacinot na vospituvanje, toa e moe licno mislenje a ako ima nekoj so fakti da me negira neka poveli...
![]() |
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |