|
Кик-бокс |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Dimitar Vegov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2007 во 23:05 |
Sport koj zema se pogolem i pogolem zamav vo svetot. so toa i Makedonija ne e izbikolena . poleka no sigurno se doblizuva do svetskite kupovi K1 ..UFC i slicno... jas sum clen na kick boxing klubot AZDER od Gevgelija , koj ucestvuva na site drzavni natprevari vo poslednite godini , so sto imame golemi uspesi .
|
|
Di.Vegov
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam trenirano kick box i mnogu mi e krivo so ne prodolziv ama ic ne mi se pogodi trenerot . Toa e sport koj zasluzuva respect .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
ZakHay
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas zemav nekolku medali na domasni turniri i se povrediv i tolku...Kraj karijere!
Stvarno dobar sport za pravi sportisti! CAo Ragazzi!!! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КИК БОКС - УСПЕШЕН НАСТАП НА НАШАТА СЕЛЕКЦИЈА ВО ИТАЛИЈА Македонија со 4 бронзи Македонските кик боксери кои викендов учествуваа на Светскиот куп во Салсамаџоре, Италија, имаа успешен настап, освоија 4 бронзени медали.Имено, во конк*ренција на близу 2200 кик боксери од 24 држави во речиси сите дисциплини и возрасни категории нашите претставници најдобри резултати постигнаа во дисциплината фул контакт, три медали. Тоа се М. Неделковска (57 кг) која поентираше против А. Росини (Ита), а беше поразена од К. Ханса (Гер), И. Ристески (75 кг) - победа над С. Стурлосон (Нор) и пораз од Г. Гордзадзе (Гру) и М. Костиќ (86 кг) - победа над Н. Потурак (БиХ) и пораз од Х. Халим (Јор). Во клучната борба за единствениот медал во семи контакт Ф. Мицевски (47 кг) го доби С. Крист (Данска) за потоа да загуби од Р. Кабрини од Италија. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што мислите за овој спорт?Јас го практикувам дома пошо ми помага во многу работи..
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam ubavo mislenje za ovoj sport , malku go imam trenirano ama ne svakjam kako go praktikuvas po doma , so ima prais na domasnite im mavas po edna kloca onaka pomini-zamini
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Cool_Angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаха ко прво не сум дечко...девојка сум ццццц...и ко второ тоа дома мислев во гаража..сама вежбам,не пуштам никој да е до мене
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КИК БОКС - ДВА ДЕНА ДО ПОЧЕТОК НА БАЛКАНСКОТО ПРВЕНСТВО
Охрид подготвен за кик боксерите Согласно календарот на Кик бокс федерацијата на Македонија и на Балканската кик бокс федерација, викендов, во Охрид ќе се одржи Балканското првенство во кик бокс. Македонија и КБФМ како организатор и домаќин на овој спортски настан е подготвена да ги пречека најдобрите кик боскери од регинот. Сместувањето е во хотелот Десарет, а натпреварите ќе се одржуваат во салата "Билјанини извори". Со оглед дека шампионатот има отворен карактер учество пријавија и натпреварувачите од Норвешка, малубројна екипа. Според доставените пријави на првенството ќе настапат околу 240 натпреварувачи од 9 земји. Македонија како домаќин ќе учествува со бројна екипа, околу 30 репрезентативци главно млади и перспективни, на кои стручниот штаб им укажа доверба. Настапот на БП за селекторот Неделковски ќе биде своевиден филтер за претстојното ЕП во Бугарија во Варна. Во тој контекст љубителите на овој спорт на лице место ќе имаат можност да ги видат квалитетите на Туфенчиќ од БиХ, на Апостолов од Бугарија, на светскиот шампион Игнес од Норвешка, Влаховиќ од Црна Гора... А тука ќе бидат и нашите веќе докажани и афирмирани репрезентативци Ристески и Огњанов и младиот Саботковски, кој иако има 17 години, ја прифати поканата на селекторот Неделковски. Овие тројца се директни конк*ренти за медал. |
|
|
|
Cool_Angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хех јас си го практикувам овој спорт по дома (во гаража) и не давам никој да е до мене
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RobberT
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар спорт го тренирав пола година ама со последици
|
|
Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
|
LSD
Нов член Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со последици имас?
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
puknata vilica nos i mnogu modrici po noze.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekoe vreme se mislev za kik boks ama odluciv da NE treniram...osobeno poradi toa so imam porcelanski zabi sto znaci deka eden udar moze i 300 evra da me cini
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |