![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10351036103710381039 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Molci, molci, ljubov moja...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
со твојот бакнеж почнува
телото со погледот материјалноста `рбетната географија тој јазик што тајно сум ти го шепотел додека ме немало тој јазик што тајно ти ги отворал оргазмичките чакри тој јазик преку кого тајно сум станувал твоја кожа преку кого сум ја шепотел твојата уста јазикот со кој сум го шепотел твојот јазик телесната тајна втисната на хералдиката на треперењето таа `рбетност која сум ја преоблекувал во молк тој поглед што сум го преобликувал во воздишка таа воздишка што сум ја преобликивал во блискост тајната блискост тој јазик што се лизгал тој јазик што се лизгал тој јазик што станувал оргазмички зафат сум ти го шепотел беспрекорно додека рацете ти го стискале нежно лицето додека ме имало како што никогаш пред тоа ме немало |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
wow
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
od angliski,
nemi se dopagja bash prevodot
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
pa pastiraj ja na angliski
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Топуците ризични за нозете
![]() Според американски доктори, шест од десет жени страдаат од проблеми со нозете. Топуците што се на чевлите или на сандалите поголеми од 3-4 сантиметра предизвикуваат штети на нозете, грбот и на р`бетниот столб. Исто така докторите порачуваат ваквите чевли или сандали да не се користат во подолг рок, или да се носат сандали што воопшто немаат топуци. |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
dobar den...opa shto e ova poezija na temava..hmmmm.....
da ne se sprema romansa tuka..aaa...ili jas sum zgreshka neshto ke da e.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Zdravo Fiks
![]() kakva romansa? ![]() sto romansa? ![]() so kogo? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
zdravo la fille...kako si ?
abe citam poezija pogore od dzaki....kon kogo se odnesuva? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
hmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inaku dobra sum...za razlika od vcera, denes sum super... Ti kako si? |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ma kakva romansa fiks...toa e samo djaki... ![]() Изменето од moira - 15.Јули.2008 во 16:08 |
|
![]() |
|
zdravo drugarce
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
hhhmmmmm...shtom ti se crveneesh ima neshto....
jas eve vtora smena povnuvam sega....inaku sredno zalosno vo raspolozenie...se turka nekako..ama samo napred ... znaci denes ti e podobro od vcera..milo mi e fille.... se e od vremeto....promeni na klima..denes duva veter utre ke pagjaat mozebi kamenja...abe haos....i dosta zeshko e.... |
|
|
![]() |
|
cao dzaci
otidov doma
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10351036103710381039 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |