![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10321033103410351036 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Decki,jas sega Ve napustam
Imam obvrski
I imam zakazano kafence
Ve gushkam ![]() ![]() Изменето од Valerija - 15.Јули.2008 во 09:46 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozz malecko
![]() Pozz Blue
![]() se citkame posle,ako ste tuka
![]() ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
еј друже.....остај тоа туку мислам дека треба да ти дадат и еден
![]() Сертификат
за Најелегантно фрлање
на цигари врз главИ на металци Изменето од blueprayer - 15.Јули.2008 во 09:48 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
kako mu doaga na latinski?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
пријатен ден Вал
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
cao teta Vall
![]() blue,sertifikatov mi e zasluzen neli ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
да .....ама сеа кај и да е одам да ПУШАМ една на РААТ без никој да ми ги фрла и да не ми дава упаљач е сеа ке можам и да речам-Војводо и Вардар- ке ми се фатите вие на мене...за малото прсте де
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
aj aj...ke pieme nie kafe pak...pa ke cistis beli drobovi na raat
|
|
![]() |
|
![]() |
|
не знаеш која сафра вчера ме факаше коа ми ги земавте
![]() ![]() ај одам да пушааааааааааааам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aa znaci sepak ne ti bese seedno...hahah...just as I thought
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
hello
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
каааааааааааааај си бе бапче
![]() ![]() ![]() исто важи и за тебе...long time no see ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
сега трета смена држиш?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10321033103410351036 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |