|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 33> |
Автор | |
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mzoe da ima drugarstvo no cesto pati toa prerasnuva vo ljubov i ne mozesh da se odlucish sto da praish a uste poteshko ako ljubovta e edno strana taka da moze da ima no se e relativno
|
|
faster then light :D
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze.Samo,da ne se mnogu bliski drugari
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie bevme drugarcinja. I eden den, soncev mislam bese oti ubavo se gledase ja cepkav neso i cel se nauljiv i se umackav, ama...mnogu mi se mocasee...i i rekov slobodno posto mi e drugarka : - Aj ako sakas izvadi go i zadrz go da mocam oti mi se mnogu valkani racete. I ona go prifati, ama se iznenadi do tolku i zenicite i se otvorija mnogu, koga svati deka ednata raka nema da i bide dovolna. I od toj moment naseto drugarstvo go nemase visee...kako da go izmocav na drugarstvoto nasee...a moze od tamu dosol izrazot "Da ti se mocam na takvo drugarstvo "
Изменето од zbunet - 15.Јули.2008 во 00:40 |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa ne treba mnogu da se opustas so drugarkite...sekogas so rezerva,da ne te iskoristi
Изменето од fragola - 15.Јули.2008 во 00:51 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Упс... извинете вака што ви се убацив во муабетот... а вие другарчиња сте?... |
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forumdzii
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво, убаво... Пази само да не му се примоча...
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bezobrazna da iskoristam takva situacija
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......mislam deka ne...........koga togas ke se pojavat nekoi emocii............
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da znaci
ako e pravo drugarstvo
nikogas nema da prerasne vo ljubov
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugari...hm...impotetnten i frigidna
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас си имам другарки тотално неатрактивни цури за мене , кога велам другарка ми е и стварно така . мислам дека не треба да ги ебиме сите шо ги познаваме , нема смисла стварно.
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam ili znam deka e nevozmozno drugarstvo megu masko i zensko.a od druga strana sakam da mi se sluci takvo nesto...................mislam zosto ne bi mozele da bideme prijateli bez ogled na se?
|
|
predizvik
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |