|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 346> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deka koga ednas ke vidis sto e ...
ljubov.. neznost... strast.. Koga ke go pocuvstvuvas tvoeto telo kako se pripiva kon moeto.. zosto samo toa e mozno ... denes.. sega.. i bilo koga.. Ke znaes ... deka jas sum toj... I ke patis .. kako jas sega... I ke kopnees kako jas sega... Kade li ke bidam jas togas... Vo cie srce.. Vo tvoeto ne... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Baranjata koi fotovoltaicnite materijali treba da gi ispolnuvaat ,i nasokata na razvojnite linii mozat da se izvedat od bazicnata fotovoltaicna teorija i naukata za polusprovodnicki materijali”
...razbra sea???..ete taka da znaes!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka nemas mnogu vreme,pa ne go trosi na gluposti..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma nemoj..ti ke mi kazes..!
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam...ednostavno me ostavas bez zborovi
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...te saka... ...najnezhnata... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам...
...ama, nema zborovi za toa, sho go osekam...mislam ne izmislile takvi ushte... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ama kaj i da se, jas ke gi najdam za tebe samo...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...so oci ke mi kazhesh... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i so krv moja, ako treba na zid pred zgrada ke ti napisham...
...te sakam... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i so mene, i vo mene i niz mene... ...te sakam... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............mi nedostigas.......te ljubam......i posakuvam.......
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odam kon pregratkite na sonot
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |