|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 501502503504505 717> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ova rezonancijava e dobra...alal vera ... i edna za marko shto ja smisli... em si praish muabet... em e vo konteks... ne si gi troshish ogranicenite LP... ubavo ti e na dushata...i na forumov se druzish so koj ti sakash... inaku anglelino mome ubavo... da me vidish... shishana blisku do nularica......shatirana...abe original..sveveshterishte... ... a za nasheto dejce...Makedonce od Bugarija...golema ... i ...rabotime na slucajot da ni se vrati... pokroce...pokroce... ama vazno da se stigne do celta...... Изменето од mamamd - 14.Јули.2008 во 09:26 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар ден....уште малку ...и ајде на ...одмор.......
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar den prekrasni lugje |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra vecher ... ajde mamamd ... nestrpliv sum ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спремни нашите резонаторки, која од која повична во кујна а плус и умни па и позитивни.....па где га има ово људи.....само во нашата резонанција
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...dobro vecer rezonatori... ova deneshniov e najzezok den...ili taka mene mi se cini.... ama dobro e shto nashava zemja raga dinji i lubenici... pa covek dusha moze da si zasladi...
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sosema tachno, gospod daril, izobilstvo, krushi i jabolka vo Esen, Dinji i Bostani vo leto, Jagotki i Creshki na prolet, i raztrcani prasenca, po dvoroite na zima...(od sho gi trchaat, za na sofra)...
...oh, what a bountyfull land we live in... Изменето од ...Well... - 15.Јули.2008 во 03:24 |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...dobro utro... i toa poluoblacno... pa zatoa moze... kisela voda......
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мамамд,абе сите спијат?
и...она...не ми личи баш на кисела вода...ај види убаво...ајде ние да си го испиеме кафенцево...па трк на резонанција в кујна
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... se trudam angelince moja...ama levovo oko mi zabeguva nakaj desno.. a i desnoto... pusto mnogu e ubav... pa vaka nasmean...
..a okolu rezonacijava vo kujna...jas od sabajle vo tri dela... 1. 15 tegli slivi dzanki redeni vo tegla so po 5 lazici sheker... za vo zima rezervi na vitamin C...onaka rezonatorski da ve posluzam...vo sezona na gripovi... 2. peceni lupeni celi piperki...vo droben crven ..przen patlidzan...so lukce i magdonoshce... sega ke se jvi ...buckaloto majkino... i ke lizi prsti...oti ova e samo za makanje... i...vo meguvreme se krcka mutant janija... knedli od meleno so oriz... so drobeno kompirce...patlidzance piperce... eheeee. prsti da izedesh... ...ako sega ne stasat site na rezonancijava...teshko deka ke gi namamime so drugo... nie sme si lapacka druzina... ...i so po troa kisela voda...koja ne e kisela voda...... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sssssssplendid, ...mmmm uh-uh...
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... dobro vecer rezonatori...kaj ste ...neshto ve ima..pa ve nema... ajde rushke...
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozdrav mamamd
|
||
Внеси реплика | страница <1 501502503504505 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |