IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 534535536537538 1553>
Автор
Порака Обратен редослед
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:48
Vekje se zamoriv na igrite...
Nemam energija
pocnav mnogu da gresham...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:47
Eve me i mene
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:38
a koj me naucil mene be fille..jas ni ucev za seksualnosta na shkolo ni nekoj me ucheshe....ni medicinsko sum zavrshil ni butur....i site ostanati shto znaat nikoj ne gi ucel...
jas kolku shto se sekavam vo osnovno po biologija imash na kraj dve-tri strani pishuvano za reproduktivni organi i nishto drugo..no dokolku nekogo go interesira ke nauci..zatupeni se mnogu pomladive generacii.....
jas koga imav 13 godini zemav edna kniga od biblijoteka
i se procitav..ne treba mnogu za toa...
i normalno potoa se prakticno proveriv.....
posle 4 godini...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:35
...kolku malku clenovi a tolku mnogu razlicni stavovi po edno prasanje...!
...la fille e potpolno vo pravo..!toa konjot(gazdata ..)da ne slucajno toj znael na negovi godini sto e toa..!moreeee,kako gi tamanam jas takvite da znaes..!ke si igraat so decata..gi nacekale pa udri....!sramota i greota e..pa i da e za toa..!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:31
a be dobro sega...treba da znae...ama nikoj ne go naucil...jas kolku sto znam, vo skolo se uste nema predmet seksualno obrazovanie, a i na casovite po biologija mnogu malku se uci za covekovoto telo...osven ako ne si vo sredno medicinsko pa da znaes malku poveke...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:28
Originally posted by la fille la fille напиша:

Lele fiks, kolku zalno...ama jas iskreno ne bi zamerila na deteto, kako sto bi mu bapnala edna na toj gazdata...taka li se podigruva so coveckata inteligencija...
more kakvo zalno....stramota e mashko da ne znae osnovni raboti za zenski genitalii....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:25
e dobro e...veke se koregira...inaku ke pomislat deka nie dve samo za kafe se gledame...kazi im deka denes nesto i podrabotevmeголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:23

...Val mila...

...dobra sum...so devojcheto imavme raboten sostanok...ne beshe kafe pienje...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:21
Lele fiks, kolku zalno...ama jas iskreno ne bi zamerila na deteto, kako sto bi mu bapnala edna na toj gazdata...taka li se podigruva so coveckata inteligencija...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:19
Originally posted by moira moira напиша:

jas ne cekam...ke ve citam koga ke se vratam...otidov da se socnam po skopskite uliciголема%20насмевка

...sostanok so mene na sonchanje po skopska ulica ti lichi... ...tochno e deka sjajam...ama do tolku...?

Dobro ma, morase li da me izdades kade ke odam?лутиналутиналутина
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:11
Moira
Kako si denes????
A maleckovo kaj tebe li trgnalo?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 13:08

jas ne cekam...ke ve citam koga ke se vratam...otidov da se socnam po skopskite uliciголема%20насмевка

...sostanok so mene na sonchanje po skopska ulica ti lichi... ...tochno e deka sjajam...ama do tolku...?

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:39
e to ti e val katastrofa...abe ne mi se veruvashe...neverojatna rabota....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:38
Lele,Fiks,,
Ova e zalosno....nekako
Kolku needucirana mladina imame,stvarno e za zalenje...grevcinja
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 534535536537538 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,437 секунди.