![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 763764765766767 1093> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I jas bi Ohrid
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
A da si svaram vtoro kafe , ili rano e za vtoro
![]() |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сите се у Охрид
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Се уште не ми е јасно како е можно да е такво срце.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
dali ke go vidam edna licnost vo Prespa
![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
kade lio e moira?..sto pravi...misli li da go palime tradicionbalniot titun pred spienje?
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
That was so close
![]() ![]() Изменето од la fille - 14.Јули.2008 во 10:11 |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..cvarki...
|
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
...nemozam da ja odbijam i ovoj pat!!!ke mora da izlezam.....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
........kako mozev tolku da se zbrkam
![]() Изменето од marija1000 - 14.Јули.2008 во 12:12 |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...dali da mu dadam boleduvanje, ili da go bapnam vo penzija...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
A da jadev neshto , pak da ne mi se sloshi kako vcera
![]() |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Hez0oL5WTBQ sorry, zagor, ne mozev da odoleam ![]() Изменето од filmadzijka - 14.Јули.2008 во 12:26 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...steta,sega ne mozam da vidam sto e...ama popladne ke te nacekam....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 763764765766767 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |