IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10141015101610171018 1553>
Автор
Порака
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:48
PMS...
kJUTI NE SPOMNUVAJ...
I pms...i posle PMS....
Ludilo zivota
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:51
Originally posted by la fille la fille напиша:

znam deka ke pomine...ama tie denovi se pekolni...lesno vi e na vas mazite...ama tesko vi e so zeni vo PMSгазење%20од%20смеење

teshko e ne velam ne ...zenite za vreme na PMS se menuvaat od koren...od peperutki se vrakaat vo larvi ...
no toa e tek na nastani i mora da bide....jbg priroda...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:54
Jbg,situacija.....
Ama,kje pomine...
Posle toa ludilo sme si MIRNI
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:57
ponekogash mi e mnogu zal za vas zenite...pa skoro cek zivot tecite i ve macat raznorazni ciklusi.....
неколку жолти ракии.

Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:58
Bajcinja sme posle toa...preku denнамигнување
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:59
Fiks, ne tecime cel zivot...samo do klimakterium...e posle toa e interesnotoгазење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 10:59
Ha,ha fille...
Ne,cel...ama,skoro cel zivot..tecime
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:02
Vall, do 40 i kusur godiniголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаtamam decata da porasnat za da mozeme samo mazot da go nervirameзадоволствозадоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:02
Originally posted by la fille la fille напиша:

Fiks, ne tecime cel zivot...samo do klimakterium...e posle toa e interesnotoгазење%20од%20смеење

vo red znam..ako sum mashko zapoznaen sum so tie raboti..
a shto posle klimaks e interesno....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:04
Zhena e zhena,do klimaks...posle...hmmm
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:07
posle klimaks e vesterka...nisto ne i se pogoduva...za sitnica ke se rasplace, ke se razvika...

najdobar opis e ovoj

Кога ќе ти прегоре
Прашање: Колку жени во менопауза се потребни за да променат сијалица?

О: Една! САМО ЕДНА!!! И знаеш ЗОШТО? Бидејќи никој во куќава не знае КАКО да смени сијалица! Ма они не ни знаат дека сијалицата е ПРЕГОРЕНА!!! ОНИ би седеле во темница ТРИ ДЕНА пред да сфатат, и кога ќе разберат, нема да можат да ги најдат ебаните сијалици и покрај тоа што тие седат во ИСТ ШКАФ во последниве 17 ГОДИНИ! Ама ако по некое чудо ги најдат, 2 ДЕНА ПОДОЦНА, столицата која ја земаа од кујна за да стојат на нејзе, за да ја сменат ГЛУПАТА сијалица и ПОНАТАМУ ЌЕ БЕШЕ НА ИСТОТО МЕСТО!!! А ПОД НЕА ЌЕ СТОЕШЕ ОПАКОВКАТА ОД СИЈАЛИЦАТА!!! БИДЕЈЌИ НИКОЈ, НИКОГАШ, НЕ ГО ФРЛА ЃУБРЕТО!!! СЕ УШТЕ СЕ ЧУДАМ КАКО НЕ СЕ ЗАДУШИВМЕ ОД КУПИШТАВА ЃУБРЕ ШТО ГИ ИМА НИЗ ЦЕЛАВА КУЌА!!! ЌЕ ТРЕБА АРМИЈА ЗА ДА ГО ИСЧИСТИ МЕСТОВО! И НЕМОЈТЕ НИ ДА МЕ ТЕРАТЕ ДА ПОЧНАМ ОКОЛУ ТОА КОЈ ГИ МЕНУВА РОЛНИТЕ ТОАЛЕТ ХАРТИЈА!!!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:08
devojki znaete li deka ima eden kup mashki koi nemaat ama nikakvo znaenje za zenskata anatomija...ke vi kazam edna kako da ja narecam anegdota shto mu ja napravija na edno detence od 18 godini...sakate li??
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:09
sakameголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:09
Ajde,fiks,
citame,,,
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10141015101610171018 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,219 секунди.