![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10121013101410151016 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haha...fala Vall...
nekako ne sum raspolozena za igri sega...zatoa i sum ovde...inaku bi ti pravela drustvo tamu |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
bas mi e zal sto ne se zateknavme so Val
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Val mila bas mi e zakl sto nema da se igrame zaedno...no nekoj drug pat..sega slatki snista i dobar son..utre da se razbudis ko ptreporodena...ko nova Val,ali u staro ruvo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Devojcenceeeeee
Dobro utro i za tebe
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Kako si Vall?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() Odlicno devojce,
eve da proveram kaj igrite,gledam Maki pisuval ,pa
ima i po nekoja korekcija
Ti kako si sabajlecki?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille,ic ne si naspana...ili malku uspea
![]() |
|
|
|
![]() |
|
luduvam od sabajle Vall...ko nenormalna sum stanala uste pred 7
![]() ![]() ![]() ![]() A Maki, non stop pravi greski...ako ne se ispravi...ke go pratam na ubrzan k*rs po igranje forumski igri ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uf Vall...kolku mozes da spies...legnav nakaj 2...i spiev so prekini...na sekoi saat vreme se budev...i na krajot se iznervirav i stanav
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Maki,go utka redosledot na bukvite,....
Posle Z...C itn...
Mozebi se buni posto docna kucka...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas,fiile...od 23:45 ili neznam kolku bese do sabajle...
Celi 7 saati...prespana sum sega
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti ljubomoram Vall...KOga bi mozela i jas taka...edvaj cekam malku da zaladi za da mozam da se naspijam ko covek...
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
dobro utro
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10121013101410151016 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |