![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13281329133013311332 1869> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ne znam ni jas koj toa se trezni...samo aferi ni pishtaat...! ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
moira abe kade e fille...ve pocasti neshto vcera???
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ne znam fiks kade e denes...vchera znam kade beshe... ![]() ...sekako deka se chastevme...ti ne dojde, a imashe pokana...why...? |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
moira,doznav zasto taka misteriozno ja snema biserna
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
ne sum od skopje moira...a i jas rabotam za vikendi... zalam mnogu....drugata godina samo da sme zdravi i zivi.. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
...zoshto ja snemalo Izzie...shto se sluchilo...?...pishi mi PP, me iznteresira...mila devojka e i sekako ni nedostasuva... |
||
![]() |
||
|
...ajde da vidime dali dogodina ke ne udostoish... ![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
sea ke te informiram
ke se iznenadis od kolku SUPACKA pricina |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
...bash me interesira...i iskreno mnogu mi e krivo...zlatno devojche e...@biserna... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
jas pustam aferi
![]() ![]() |
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
![]() |
||
|
...kaj si ma aferdjike... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
|
tuka dusicke se ladam vo dvorce
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
... thanks ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
a da te zemam so karot ?
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13281329133013311332 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |