|
Тројка, жена со двајца мажи ? |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е за тоа ке си ја прашам...врска нема...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge daj postirajte i zabavuvajte se , ova sega ke go napisam i nikogas poveke , zosto ne site ama gi ima poveke , preku forumov sakaat da pokazat kolku se pametni i nacitani , na smetka na omalozuvanje na nekoj drug .Bez razlika dali se maski ili zenski i vo koj podforum ste , ve ima poveke sto toa pravite .Dajte zabave e ova luge koga nema po doma sto da se pravi tuka ni e forumot da si pomuabetime
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo be nena da si ziva i zdrava devojce...tuku jas mislam da ja prashame nepoznata dali ova e vo red...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na koj mu gode...nek si ugode
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e mila ...Sepak eden na eden e najdobro ........za da moze vistinski da si gi odmerime silite
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe i 5 na ednas da se..........
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve uste edna troika...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trojka...??????
Ne bi ja delel taa sto ja sakam so nikoj drug... Zarem nekoj bi go napravil toa a da ja saka svojata sudbina... Ima takov... Se drugo e samo sex... Makara i kakov i da e... |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site zeni go sakat i sonuvat za toa ama im e strav da priznat |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни у лудило, ни под точка разно.......бљак...... |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccccccccccc jas ne sakam sendvici
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRE PERVERZIJA
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kako e ama sakam da probam
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам ништо против замислата, но имам против реализација
А тој делот за фантазијата, па зошто и не би фантазирале, никој штета нема од тоа, фала му на бога , затоа ни е дадена Интересно е тоа дека поголемиот број на женски членки се изјаснија на темава со негативен одговор, додека машкиот дел се поприлично искрени кога станува звор за фантазија во тројка со две жени Дали од следното произлегува дека жените се поголеми љубители на „еден на еден„ комбинациите?! Изменето од GlenKlouz - 15.Јануари.2009 во 21:45 |
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |