|
Тројка, жена со двајца мажи ? |
Внеси реплика | страница 123 14> |
Автор | |
Goran850
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2008 во 02:15 |
Ме интересира мислења од жени, дали кога би имале шанса би спиеле со двајца мажи т.е. во тројка???
Дали мислете дека тоа би било убаво, перверзно, премногу...? Дали мислите дека тоа го прават оние "ненаситните" или тоа е фантазија на секоја жена? |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,koja ne bi sakala eden ubav,..."vkusen",....sendwich?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nepoznata_
Нов член Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ме интересира каква личност го става овој пост?
Дали си личност која се сомнева во своите можности, па му е потребана неков совет од луѓето од форумот? Или можеби си ја бараш утехата од луѓе кои се ставаат на форумов од чиста досада и малце зафрканција? Ако си имаш некаков проблем со тоа кој си ти и што ти можеш реши го лично, а не преку форуми. Совет: пред да обвиниш некоја девојка дали е правилно или е да збори за комбинација - една жена+двајца мажи, запрашај се дали е правилно еден маж во својот компјутер да има филмчиња од авантури на две и повеќе девојки (без присуство на посилниот пол) и комбинација еден маж+2 жени, и на тие филмчинња да се возбудува, а пред се да има сериозна врска? Остани ми во добро здравје и се надевам ДЕКА ФОРУМОВ ЌЕ ТИ ГИ РЕШИ СИТЕ твои ЗАБЛУДИ Cmok |
|
Goran850
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, nepoznata, изгледа те заболела вистината Јас не истакнав никаков проблем и не обвинив никој само онака прашав, ама изгледа некој се пронашол во оваа група на луѓе што сака или би сакал sendwich? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто да ја заболи вистината? Сигурно ако го прави тоа не ја боли па зашто сега да ја боли? Патем од друга страна исто така сигурно ако го прави мисли дека нема ниш лошо у тоа.
Секој со свој памет...за мене е немогуче нешто ова. |
|
|
|
nepoznata_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, nepoznata, изгледа те заболела вистината
Јас не истакнав никаков проблем и не обвинив никој само онака прашав, ама изгледа некој се пронашол во оваа група на луѓе што сака или би сакал sendwich? Те гушкам силно и морам да признаам дека ти си имаш многу посериозен проблем од што помислуваш Изменето од nepoznata_ - 13.Јули.2008 во 19:26 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
nepoznata_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинските мажи не седат пред компјутери каде што читаат форуми и споделуваат недолични совети, туку ги шетаат за рака своите девојки.
Навистина ми е жал што времето го поминувате на ниски постови За промена - направете нешто попаметно, а ако не знаете што е тоа - пишете нова тема на форумов и побарај те СОВЕТ ОД ВАШИТЕ ЧЛЕНОВИ, сигурно тие знаат да ги решат СИТЕ ВАШИ ПРОБЛЕМИ Изменето од nepoznata_ - 13.Јули.2008 во 19:39 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Manijak, to ne moze biti svak
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=nepoznata_]Вистинските мажи не седат пред компјутери каде што читаат форуми и споделуваат недолични совети, туку ги шетаат за рака своите девојки.
-а ова не важи за нас женските? |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vide vaka blue sega ova e mnogu dobro prashanje....nepoznata ke ni kaze ...taa se znae....nie maskite manijaci sme site tuka...
a jas bi ja prashal nepoznata shto ako mozebi nekoe mashko od forumov e ne daj boze paralizirano...togash ova mu e edinstveniot nacin na konverzacija..... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мразам коа се напаѓа еден пол ко другиот да е поарен...сите сме исти и машки и женски само различни карактери станува збор.
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be samo nie mashkite ne cinime...vie devojkite ste dobri..tuku da ja prashame nepoznata taa ke ni kaze..
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |