|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 75> |
Автор | ||
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I TIPOV E MNOGU LJUBOMOREN NA MENE MI VIKA DEKA SRCETO MU SE KINELO KOGA SUM SO MOJOT DECKO |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne zbori za negovite postapki, prvo obidi se da se definirash sebesi kade si vo prostorov. Pa potoa gledaj gi negovite reakcii i reagiraj soodvetno na niv. Zaprashaj se sluchano i ti kaj nego da ne predizvikuvash so tvoeto odnesuvanje odredena mimikrija.... |
||
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Саричка, треба малку да се средиш со мислите чуствата и самата да одлучиш на што си.Дади си време.И после направи го најдобриот чекор но без последици кон никого. |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS NE MU DAVAM NIKAKVA POVOD, A AKO ON SE PALI NA TOA STO JAS NE GO ZABELEZUVAM E TUKA VEKE NISTO NE MOZAM. MISLAM DEKA SVE MU SE SVIGA KAJ MENE A NE ZNAM ZASTO ILJADA PATI GO PRASAV STO NAJDE VO MENE I BEZ NIKAKOV ODGOVOR OSTANUVAV |
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kOLKU PATI IZLEZE SO NEGO, DALI SPIESHE SO NEGO?
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се согласувам со ова,особено бидејќи ти веќе имаш дечко а и како што вика кдековски можеби е до некои твои постапки затоа па игнорирај го потполно не попуштај и игнорирај го |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e direktno, neka kaze
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA IMAM IZLEZENO OKOLU 5 PATI A ZA SEKS AKO MISLITE NISTO SUM NEMALA SO NEGO
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E sindarela, mozebi ignoriranjeto kje dovede do reshenie no mislam povekje deka kje do vede do reshenie otvoreniot muabet. Neka otvoreno razgovara i neka vo svojot razgovor eksplicitno si gi naglasi svoite stavovi i celi vo zivotot. I ne samo so muabet tuku i so svoeto odnesuvanje neka pokaze deka dechkoto so kogo e vo vrska e mnogu pobiten od bilo koj drug. Deka taa ljubov ne e krevka i deka ne moze nikoj (pa duri ni on) ne moze da ja srushi. Toa e ona shto kje go otkaze od ponatamoshnata zelba za dosaduvanje i izrazuvanje ljubov.
|
||
|
||
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sakas dq spies so nego? ako tolku sakas (a samo za toa zboris) napravi go, ako ne sakas otkaci go skroz (nemoj da reces deka si probala da go otkacis , ama ne mozelo, nema da ti veruvam)
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах..Не им го правете она на луѓето кое што не сакате да ви го прават на вам...
Замислете да вас некој на смеа на шала ви го легне партнерот затоа што животот бил краток, а вие сте заљубени во него и почињаат стресови чуда...па дајте ви се молам.. Или не сте сигурни во се*е па мора да чуете од некој дека сте прекрасни и во кревет или во не знам што за да си ја вратите самодовербата...можеби и патнерот со своите животни обвски не ви посветува доволно внимание од проблеми не значи дека треба да побарате утеха кај друг од радозналост па после оф леле.... |
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |