|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 77> |
Автор | |
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како не знаеш?
Подобар премиер од сегашниот ќе биде премиерот од 2012 - 2016 година. Се разбира, ако не стане претседател на државата. |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
N Gruevski e najllos premier do sega bidejki toj si ima smisleno Makedonija da ja rasparci i podeli i zatoa pod itno da si odi od premier.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zar ni trebaat primeri za loshi premieri za da svatime deka Gruevski e najloshioot..i Germancite pred 2 Svetska vojna imaa ocajni kancelari,no site ednoglasno se slozija dseka Adolph Hitlert bese Germanskata apokalipsa.Ostanuva samo da vidime dali Gruevski ke bide nashata apokalipsa..a kako trgnal,bogami na super pat e Изменето од moira - 12.Јули.2008 во 22:12 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кљусев беше најдобар. Експертската влада се покажа навистина како експертска. Е после дојдоа криминалците. Да не ги набројувам. Многу ги има.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kljuseto,a?!,...hahaha,...pa ,toj im e kako ,..tatko,...na idnite drzavni ,...lopovi,.....sakam da kazam,...na povekjeto sinovi ,...prv primer im e ,...tatkoto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не знам, можеби и тој крадел. но, сепак, многумина ја ценат работата на експертската влада како навистина добра. добро одработена работа во најматните времиња, од јануари 1991 г., непосредно пред почетокот на војната. случајно неговиот претходник, глигорие гоговски да не беше поарен? |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako moze nekoj,..bilo koj do sega shto bil ,..da bil dobar,...koga zemjava e foterana do tamu,...kaj shto e?,....toa e ,...nesfatlivo,...koga rabota na premierot e da ja sreduva situacijata vo edna zemja,.i ako nekoj e voopshto dobar,...toa i bi trebalo da go osetiat i shirokite narodni masi,...ama ,na podobro,...a tuka e ,..obratno!
,...za razlika od ,...site premieri shto dosega bile i site okolu nego,....osobeno onaa pudalana kretenska,....koj shto beshe gol k'o crkoven glushec,...a,sega duri i pari ke prima ,...shto go dupel ,...narodot! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
dudulovski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Распад на Југославија, крвава граѓанска војна, огромен пад на пазарот за пласман на производите од Македонија, Македонските железници ја загубија својата функционалност. Зарем имало човек што во таа ситуација можел да ја извади земјата од криза? Зарем имало таква политичка гарнитура? Во таков склоп на околности, сигурно не.
|
|
|
|
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro dudulovski kaza ime, vo red. da cujam od drugite koj toa e podobar, za da moze da go rangirame. posto nekako mi smrdi ova na komunjarskite sranja sto gi slusame 17 godini...
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
N Gruevski e najdobriot premier vo Makedonija bidejki toj napravi se najdobro sto moze za nasata drzava
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grujo e Zakon !!! bez konk*rencija najdobar premier do sega
|
|
ilebarca
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikola Gruevski e definitivno najdobriot premier sto go imala Makedonija.Ako ima nekoj so ne go misle toa neka kaze...
Изменето од moira - 16.Јули.2008 во 02:05 |
|
Чак норис има e-mail од hotmail на Yahoo!!!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби и немало добри премиери,ама овој сегашниов е дефинитивно третиот јавач на апокалипсата.како ја брани и чува државава,кај да е ќе ја немаме(и ве молам немојте одма да ме сврстите во комуњари зашто не ви го сакам Грујо)
овој премиер е елементарна непогода на две нозе
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Bugara
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grujo e najdobar makedonski premier do sega.
Daj Boze, posle nego da dobieme uste podobar! A ne ko Branceta nas! |
|
Najcist b`lgarin
Ut djadu i pradjadu! Fnuk na Kan Tatar di koi si, gordost naj b`lgarska! |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |