|
Жените дефинитивно одат по парите! |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 22> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi rekol poinaku, posto ima uste milion picki koi ete ripat po pari i se davat lesno i samite ne gledat na tie od tebe spomnati drugi vrednosti, jasno togas deka takvo mislenje ke stane opsto,iskoristeno i se primenuva |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da zborime realno, treba da si romanticen...ama treba i pari za da dokazes deka ne si jak samo na zborovi
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mu zaviduvajte na tie shto odat za pari so mashki!!! Samo za toa gi biduva... a sto ke vi se takvi
Jas imav 16 godini, a mojata drugarka 19. Chupevo sretna eden Avstralijanec makedonec i majka i pochna da ja tera da se omazela so nego. Duri i mene mi veleshe da sum i velela. Jas togash ne se razbirav od tie raboti, dechkovci i sl. Nishto ne i rekov, ama taa si imashe drugarki od svojata vozrast koi znaeja poveke od mene. vo meguvreme taa se fati so nego (grd i bil, ama aj ke se zasakala). Arno ama drugarkive doznele deka bil nekoj tezok narkoman pa bil tuka malku da zaboravel na toa drogata.
Koga drugarkite i rekoja taka, taa se skara so niv. Veleshe deka i ljubomorele i sl. I koga mi go kaza toa i jas taka zakluchiv (a jas shto znaev togash - nishto). Toj si zamina Avstralija a pred da zamini se dogovorija da se venchaat.
I prakashe pari i taa samo kupuvashe obleka i se novo ( epten ochigledno beshe). Devojchevo se ispozaljubi!!!!
I dojde toj pak MK po edna godina, nabrzina se venchaa, taa brgu brgu bremena da ne i izbega i taka zaminaa Avstralija.
E, tamu cirkuz se sluchilo... Pochnala da mu najduva droga po dzebovite, chovekov ne se vrakal cela vecher.... TRAGEDIJA NEVIDENA... Taa so bebe kaj da odi... imala nekoja tetka i kaj nejze ziveeshe otkako se razvede...
Ete shto mozi da ni se sluchi ako se zabludame vo toa parite... TRAGEDIJA...
Ne ja obvinuvam tolku drugarka mi... Taa iako povozrasna od mene ne beshe nekoe ¨otrakano¨ devojche pa da se snajdi... Ne beshe fer toa sto i se sluchi...
Najmnogu mi e zal za devojcheto sto go ima so nego... KOga ednash si dojde, srcence nevideno... eve i sega mi se plach za chupeto nejzino. Vo momentov nejzinot bivsh lezi vo zatvor za storeno ubistvo...
Pa videte sega vie... Jas izvlekov pouka od ova...
Zatoa gledajte... Ottogash imam fobija od makedonci od stranstvo... GI MRAZAM sto idat tuka da baraat devojchina... Sekogash me potsetuva na sluchajot so mojata drugarka...
|
|
Прилепчанка
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na siromasi ne treba da im se dozvoli da se zenat, tuku treba da se istrebat
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj ne saka da go brkaat za parite neka ne se fali i rasfrla tolku so niv
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i ja taka bi igral...kako princot vo nekoja bajka sto se prepravil kako obicen selanec dodeka ne nasol nekoja sto ke go saka zaradi nego samiot
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBUNET IMA EDNA PRIKAZNA OD BRAKA GRIM SE VIKA SHESTMINATA POMAGACI SO TAA TEMATIKA SHTO JA SPOMNA...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e ako de...vazna e idejata
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....da i jas se sl*gam so ovaa konstatacija...................no i bi dodala.............deka ima i mnogu mazi sto trcaat po nekoj dobro situirani gospogi.......................taka da toa e edno te isto,.................
|
|
Lisa
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости! како можат у глобала да зборат за сите жени?! има и жени на кои парите не им се битни!иако,да се признае,ги има малце,али капа им симнувам на таквите.тоа се жени со цврст карактер,а не лабилни и расипани створења како овие другите
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ti bibce...imas kamen? Изменето од zagor - 12.Јули.2008 во 20:03 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cenam koga nekoj e direkten i ke si prasa: Ti,bogata si?
Ima i takvi...sto e super,barem site takvi otvoreni da bea |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti bogata si ?
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne po parite...
Mili moi... Po mokta sto ja davaat PARITE.... A ne li e toa isti k*rac... |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |