![]() |
|
Невиност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najsvet simbol e zenskata vagina i nie se klanjame kako pokorni podanici pred nejzinata mok i vlijanie i nikomu ne se dopaga da bide oskrnavena od nevernici sto samo ke gi ukradat sitnite pari sto gi ostavame i flasite so zejtin za oni da se omrsat
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
tie sto ne se nevini se vinovni?????
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kriminal...sve to pohapsiti !
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Losho e da si umres nevin
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
da! ako si vinoven, barem vaka kje si umres
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sekoj e vinoven malo vise
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
rencio ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
ma nemoj
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Koj e nevin
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
da no fintata e koj saka da si priznae ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
moja0203 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Kolku i da rabotat hormonite ili ne znam si sto..na taa vozrast najveke se pravat greskite..mislam deka seuste sme deca na taa vozrast,teloto ne e podgotveno za seksualni odnosi..iako veke se e pomesteno nikoj ne go sogleduva toa i site pocnuvaat so sex od najrana vozrast..a pola da gi prasas zaso,nema da znaat da ti kazat..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
rencio ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
ti treba da sve priznas ja nisam kriv |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
I'm guilty
![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
me too |
||
apce
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |