![]() |
|
Кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemojte mnogu kafe..
![]() so sholja kakao. Em e pozdravo,em povkusno.. |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
odamna veke ne sum piela
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne sum ljubitel na kafinjata
Vo isklucitelni slucaevi moze nes ili kapuchino...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
До пред некое време речиси ич не пиев. Само кога бев излезен со друшто, па ради реда шмукав нес и тоа до пола и го оставав
![]() Ама нешто во последно време не знам што ми стана, сабајле едно станување, ставам ѓезвето на шпорет и варам едно горко кафе (турско-македонско, whatever). После седнувам на балкон и го пијам на мира. Уживам во него... Така веќе подолго време, и дневно пијам по неколку. Ми стана вистинско задоволство. Само што ми фали и цигара со кафето, ама бидејќи решив да ги оставам (еве речиси два месеци ![]() Пијам исклучиво горко кафе и тоа сакам сам да си го сварам, оти секогаш си го погодувам ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
ne sum mnogu meraklija na kafinata mi je straf da ne ocrnam.
|
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Пијам по две дневно... едно утринско (без кое никако не можам) ... и едно поручек ... (3 во 1 или нес-кафе попарено со вруќа вода и малку млеко.... |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Едно утринско, турско и едно попладне, исто така турско. Не повеќе од тоа.
Не сум баш љубител на капучина, нес кафиња, макијата, не сакам ни еспресо...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
najveke 2 dnevno
dosta mi se tolku ![]() |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Kafeto mi e najubavo koga go pijam so nea
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да не пиеја на работа немаше ни ја да пијам....само уз друштво..а со него посебно.
Не лажи не ти е убаво со мене туку од мене ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mirjanka.ilceva ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
znae li nekoj kade osven vo Zegin mozam da go kupam ona kafeto za slabeenje Vitagold? Velat super bilo edna drugarka namalila 9kg so nego i bilo brazilsko vkusno kafe!
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Првото кафе наутро ми е нешто без кое не можам, ако треба пола саат порано ќе станам само на раат да си го испијам, ако се ми е ОК со утринското кафе потоа во текот на денот и немам потреба да пијам.
Обожавам Nescafe топло, без млеко. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Решив да му раскинам на кафето
![]() Капучина не сакам (тоа е млеко во прав со разноразни ароми и емулгатори...не е тоа тоа). Несот ме дрма. Што да пијам (освен чај)? Мислам така нешто да има ефект на кафе ?(концентрација, будење) а да не е кафе? ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
dorucek od ovosje dava svezina i porcija energija
a postoi i kafe bez kofeinot koj drma |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |