IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 75>
Автор
Порака
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:54

I TIPOV E MNOGU LJUBOMOREN NA MENE  MI VIKA DEKA SRCETO MU SE KINELO KOGA SUM SO MOJOT DECKO

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:56
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

JAS JA ZNAM ZENAMU , AMA TOJ NEMA GAJLE MILION OPCII PROBAV I NE MI PALI MI VIKA SAMO USLUGA KE MI NAPRAVIS POBRZO DA SE RAZVEDAM

А зашто ти да му направиш услуга.Па што тој ако е ПРАВ МАЖ не повлече потег???Или јасно ќе му е дека може без двете да остане,ОД ОВА ДА НЕ СЕ ПЛАШИ???
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:57

Ne zbori za negovite postapki, prvo obidi se da se definirash sebesi kade si vo prostorov. Pa potoa gledaj gi negovite reakcii i reagiraj soodvetno na niv.

Zaprashaj se sluchano i ti kaj nego da ne predizvikuvash so tvoeto odnesuvanje odredena mimikrija....

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:02

I TIPOV E MNOGU LJUBOMOREN NA MENE  MI VIKA DEKA SRCETO MU SE KINELO KOGA SUM SO MOJOT DECKO

Саричка, треба малку да се средиш со мислите чуствата и самата да одлучиш на што си.Дади си време.И после направи го најдобриот чекор но без последици кон никого.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:03

JAS NE MU DAVAM NIKAKVA POVOD, A AKO ON SE PALI NA TOA STO JAS NE GO ZABELEZUVAM E TUKA VEKE NISTO NE MOZAM. MISLAM DEKA SVE MU SE SVIGA KAJ MENE A NE ZNAM ZASTO ILJADA PATI GO PRASAV STO NAJDE VO MENE I BEZ NIKAKOV ODGOVOR OSTANUVAV

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:04

kOLKU PATI IZLEZE SO NEGO, DALI SPIESHE SO NEGO?

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:04
Originally posted by maja maja напиша:

Саричка, треба малку да се средиш со мислите чуствата и самата да одлучиш на што си.Дади си време.И после направи го најдобриот чекор но без последици кон никого.

се согласувам со ова,особено бидејќи ти веќе имаш дечко а и како што вика кдековски можеби е до некои твои постапки затоа па игнорирај го потполно не попуштај и игнорирај го
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:05
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

kOLKU PATI IZLEZE SO NEGO, DALI SPIESHE SO NEGO?

Ова е премногу дирекно прашање, ајде на ЛП pls
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:06
ne e direktno, neka kaze
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:07
PA IMAM IZLEZENO OKOLU 5 PATI A ZA SEKS AKO MISLITE NISTO SUM NEMALA SO NEGO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:08

E sindarela, mozebi ignoriranjeto kje dovede do reshenie no mislam povekje deka kje do vede do reshenie otvoreniot muabet. Neka otvoreno razgovara i neka vo svojot razgovor eksplicitno si gi naglasi svoite stavovi i celi vo zivotot. I ne samo so muabet tuku i so svoeto odnesuvanje neka pokaze deka dechkoto so kogo e vo vrska e mnogu pobiten od bilo koj drug. Deka taa ljubov ne e krevka i deka ne moze nikoj (pa duri ni on) ne moze da ja srushi. Toa e ona shto kje go otkaze od ponatamoshnata zelba za dosaduvanje i izrazuvanje ljubov.

Кон врв
Sailor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јули.2005
Локација: Cuba
Поени: 587
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sailor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:09
a sakas dq spies so nego? ako tolku sakas (a samo za toa zboris) napravi go, ako ne sakas otkaci go skroz (nemoj da reces deka si probala da go otkacis , ama ne mozelo, nema da ti veruvam)
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:10

PA IMAM IZLEZENO OKOLU 5 PATI A ZA SEKS AKO MISLITE NISTO SUM NEMALA SO NEGO
ej da be sigurno nie treva paseme tuka
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 14:10
ах..Не им го правете она на луѓето кое што не сакате да ви го прават на вам...
Замислете да вас некој на смеа на шала ви го легне партнерот затоа што животот бил краток, а вие сте заљубени во него и почињаат стресови чуда...па дајте ви се молам..
Или не сте сигурни во се*е па мора да чуете од некој дека сте прекрасни и во кревет или во не знам што за да си ја вратите самодовербата...можеби и патнерот со своите животни обвски не ви посветува доволно внимание од проблеми не значи дека треба да побарате утеха кај друг од радозналост па после оф леле....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.