IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 75>
Автор
Порака
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:33
JAS NE MU SE MESAM VO KUKA, TOJ POVEKE MENE POCNUVA DA MI SE MESA VO MOJATA VRSKA, POKUSAVAM DA GO OTKACAM AMA NE MOZAM
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:34
Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

DOBRO DE SITE ZNAETE DEKA JAS IMAM VRSKA SO ZENET AMA NE ZNACI DEKA MU SE PIKAM JAS - TOJ MI SE PIKA NA MENE

ДАЛИ СИ СЛУШНАЛА ЗА НЕГАЦИЈА.едноставно кажи Н Е
УШТЕ ПОЛОШО АО ТОЈ ТИ СЕ ПИКА НА Те*е.ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ПРВО ТОЈ НЕ Е ВРЕДЕН ДА ГО ОДОСТОИШ ДА РАЗГОВАРА СО Те*е,А ВТОРО ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ОН УОПШТЕ НЕ ТЕ ЦЕНИ Те*е ЗОШТО ТАКВИТЕ НИКОГАШ НЕ СИ ГИ ОСТАВААТ ЖЕНИТЕ
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:35

Apsurdno e nekoj da tvrdi deka so godini ke bide veren na partnerot i da tvrdi deka partnerot mu e apsolutno veren

Bukvalno smesno e

Takvo nesto nikogas ne postoelo niti ke postoi

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:36
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Ako toj e prav maz ke moze da si gi ispolnuva obvrskite doma, ke go organizira vremeto za da ne se posomnevam. Veruvaj mi deka e vozmozno. Nemoj samo da mi tvrdite deka veruvate vo monogamnost vo brakot
Тој не е машина па да функционира на сите страни.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:36
se sl*gam napolno so mimi, ako mi dozvoluva mimi da se vmesham vo diskusijata!!!
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:37
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Ako toj e prav maz ke moze da si gi ispolnuva obvrskite doma, ke go organizira vremeto za da ne se posomnevam. Veruvaj mi deka e vozmozno. Nemoj samo da mi tvrdite deka veruvate vo monogamnost vo brakot

НАПРОТИВ!Моногамијата уште малце ќе стане табу тема ама нели е болно тоа да ти се смее позади грб.Да ти прави циле миле,душо срце а ваму со друга го игра брзото.тоа што успешно ќе го сокрие неверствотоне го прави подобар човек!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:37
JAS MU VIKAM NE AMA TOJ SE PONASA KAKO DA E VO BUBERTET NON STOP MI SE JAVUVA MI PRAKA PORAKI SE MRDNUVAM VEKE OD NEGO GO IZBEGAVAM KOLKU MOZAM A DEKA MOZES LESNO DA SE ZALJUBIS VO ZENET COVEK JAS MISLAM DEKA ODGOVOROT E NE,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:37

JAS NE MU SE MESAM VO KUKA, TOJ POVEKE MENE POCNUVA DA MI SE MESA VO MOJATA VRSKA, POKUSAVAM DA GO OTKACAM AMA NE MOZAM
Дали сакаш да се отргниш од него?Или љубовта е таа која ве спојува или нешто друго?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:39
SAKAM DA SE TRGNAM AMA TOJ E ZALJUBEN VO MENE - JAS SEKAKO NE SUM ZALJUBENA VO NEGO NE MOZAM DA SAKAM DVAJCA PODEDNAKVO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:39

JAS MU VIKAM NE AMA TOJ SE PONASA KAKO DA E VO BUBERTET NON STOP MI SE JAVUVA MI PRAKA PORAKI SE MRDNUVAM VEKE OD NEGO GO IZBEGAVAM KOLKU MOZAM A DEKA MOZES LESNO DA SE ZALJUBIS VO ZENET COVEK JAS MISLAM DEKA ODGOVOROT E NE,

Не се јавувај, смени мобилен број, игнорирај го.
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:40
Moze li da se vklucham/
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:40

SAKAM DA SE TRGNAM AMA TOJ E ZALJUBEN VO MENE - JAS SEKAKO NE SUM ZALJUBENA VO NEGO NE MOZAM DA SAKAM DVAJCA PODEDNAKVO
Не можам да те разберам,sorry.Ти не си вљубена а уствари тој ти смета?Па ова лесно се решава.АМПУТИРАЈ ГО
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:41
NE MOZAM PROBLEMOT E STO ZAEDNO RABOTIME - POKUSAVAM DA NE MU PRAVAM MUABET AMA DJABE SAMO MI ISPRAKA PORAKI NA MOBILEN
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 13:42

а што викаш да му запретиш дека ќе и кажеш на женаму и дека ги чуваш сите негови пораки.колку толку можеби ќе има некакоф ефект тоа?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.