|
K-15 ТЕЛЕВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер си е телевизијата ми смачи веќе да гледам ДМ сат и Свет плус..........а и нашата музика е подобра од нивната
Изменето од $BlackDevil$ - 17.Јуни.2008 во 14:40 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
angelmak
Нов член Регистриран: 17.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e sto ima takva muzicka televizija, no na nekoj treba da mu tekne da napravi sportska televizija
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej bas se super,mora da gi pofalam onaka znae da me raspolozi po nekoj star skec koga ke dadat od onie legendarnite..
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На народот му треба таква телевизија. Одлична е.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra e taa televizija i treba sa se faka vo cela drzava
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
televizijata e topovi i e prava zamena za makspot
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра телевизија. Ем да не се занемари нашата, македонска музика-ем да се насмееме со некое ретро или поново клипче од легендарните момци на К-15.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рекламите им се скечеви сами по себе. Оваа новава за “Санитар“ е генијална. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...искрена да бидам воопшто не ми се допаѓа...технички апсолутен дилентантизам...home TV ...и веке стануваат банални со едно те исто...не се повеке инвентивни...а со рекламите што ги прават забегуваат во примитивизам...имаат недостаток на идеи... |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e eksperimentalna a?
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мене нешто дупло ми се гледа или има две к-15?
у секој случај браво за телевизијата и за македонската музика што ја пуштаат само не мораа да ја стават на местото на МС Изменето од zabegan - 21.Јули.2008 во 15:15 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve ima
ednata se emituva samo vo sk-zamenata za ms a drugata e bez emisii, postari pesni, polos dizajn, polos marketing i ne mi se dopagja |
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа полошата веќе подолго време оди преку сателит и е наменета за дијаспората. Но оваа на местото на МС си е супер и би сакал таа да биде емитувана по сателит. И тие надвор од Скопје и во дијаспората заслужуваат понови песни и спотови и поквалитетна програма. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само така нека продолжат. Музиката со македонски предзнак и скечевите од нашето секојдневие се вистинско освежување. Бубо, Тошо и Миле, само напред.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |