|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срдечно на сите им ја препорачувам книгата:
РЕИНКАРНАЦИЈА: Влегување и излегување од месото. Патот на душата изобилува со многу корисни објаснениа како на пр. што е смислата на повторното раѓање? зошто била исфрлена од христијанското изворно учење? Зошто обично не се сеќаваме на претходните инкарнацији(отелотворувања)Законот на Карма односно Законот за причина и последица... Смислата на животот? итн... download english: http://www.das-wort.com/20/en/media/s420en_reincarnation.pdf Изменето од Majkl - 08.Јули.2008 во 15:29 |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се` на светот си има своја логика, макар и да е скриена. Како што вселената функционира беспрекорно на материјално ниво, така логично е истото да важи и за духовното рамниште. Реинкарнацијата е сосема логична.
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vishok...zatoa se prerodiv...i izgleda pak me ceka istata sudbina
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cepidlaka...zanovetalo...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vo prethodniot zivot bev sin mi :D:D:D:D: uhuhuhuh
ne se sekjavam ali sigurno sum bil nekoje drvo zsto duri i sega nejkam da se mrdam mnogu postaticen sum od voobicaeno |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovci?!,....ustvari ne,....toa sme,...sega!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega sme ovci a pred toa sme bile jagninja
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој за себе нека си зборува...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....dobro de,...jas nikogash ne sum ,..apsoluten,....pa i sega,....ima nekoi i ne davaat da gi,...strizat,...
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kamen
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e poslednoto sto se sekavam...izgleda me turnala u provalija dur sum se zanel mislejki deka me saka
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa,...ako i ,..so nea si se,...zaebaval,....imala pravo,...da te butne!
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |