![]() |
|
Што мислите за Bon Jovi и неговите песни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bon Jovi vredi za rok sostav od 10 dushi...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
grunge_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
wellllll.......... so znam ne sum i nekoj fan na bon jovi no coekot si e ok si ima pesni4ki........ dobro obraboteni spotoj obrnuva vnimanie na tekstovite....... dobar glas ima... cool e
![]() |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Najdobar e!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Koj e toj?Pak nekoj klosar najverojatno
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
se vika deka BON JOVI za 25 godini promenil samo po nekoja frizura
se drugo ostanalo isto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe ok e covekot..ima hitovi..osebeno na pocetokot na karierata koga pesnite mu bea bas u rock fazon..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
ti si klosar a ne BON JOVI |
|
![]() |
|
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Dobri se BON JOVI ne se losi
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Odlicen e,cesto znam da si go pustam da go poslusam!
|
|
![]() |
|
devil6 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
imaat hitovi ok. ama malku mi e seljak nekako, a najmnogu mrazam koga nekoj ke mi rece deka slusha dobra muzika i odma ke mi broi g'n'r, bon jovi i nekoi takvi shto vsushnost cesto se kvalitetni no sepak....... gi slushaat mozebi, mozebi i ne, samo kolku da dokazat nekomu deka se kul, pametni ili ne znam shto
Изменето од devil6 - 01.Август.2008 во 13:58 |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
а бе Девил, а тебе кој ти се свиѓа???
за сите само лоши критики пишуваш... |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mirko mitreski ?????
|
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Sto mislam za Jon Bon Jovi.. pa treba da gi slusnes site negovi pesni i ke znaes se
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
одличен е,..голем фан сум на Бон Џови
![]() ![]() ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |