![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10031004100510061007 1553> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
хехе...Џаки...не ме плашиш...
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a za Donka rabravte l?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ha,ha Djaki.....
Avtenticen....nemoj nas da ne zezas,ne sme malecki
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...buuuuuuuuu... ![]() ...(ova beshe za devojcheto)... ![]() ...hello za Val i Djaki... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Dzaki, i da sme razbrale, znam deka ti pak ke ni kazes
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
hello za celicnata dama
moira
![]() stvarno me ljutish ponekogash, imam respekt kon tebe,
postara si, jebiga
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Moira...i ti ne me plasis...osven ako utre ne mi se pojavis so nekoj mlad zgoden i nephoden so 50sm pa da se uplasam od goleminata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a be smo cule , ama ne znam al smo razbrale
se posvrsila Donka... serbes Donka
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
deovoooojce
![]() so tie k*rsumi, ne
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Se posvrshi serbez Donka,
se posvrshi serbez Donka, tralalala-la-la-la-la-la, serbez Donka na Jarickovi, tralalala-la-la-la-la-la, serbez Donka na Jarickovi. Se sobrale komshiite, se sobrale komshiite, tralalala-la-la-la-la-la, komsiite, drugarkite, tralalala-la-la-la-la-la, komsiite, drugarkite. Airlija serbez Donke, airlija serbez Donke! Tralalala-la-la-la-la-la, airlija svrsuvackata! tralalala-la-la-la-la-la, airlija svrsuvackata! Ne vikajte airlija, ne vikajte airlija, tralalala-la-la-la-la-la, tuk recete na majka mi, tralalala-la-la-la-la-la, tuk recete na majka mi Sto me dade na daleku, sto me dade na daleku, tralalala-la-la-la-la-la, na daleku preku Vardar, tralalala-la-la-la-la-la, na daleku preku Vardar |
|
|
|
![]() |
|
da ve prasam nesto, ama iskreno da mi kazete
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
hahahah...Dzaki, znaes li deka mi nedostasuvase taa fraza...iskreno da ti kazam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...koga ke nauchish kolku se 50cm, togash ke zborime za plashenje... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10031004100510061007 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |