|
По колку години имате? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 35> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..godini i pari se za broenje....drugo.....nisto ne se broi................... jas uste malku .........35.............uste eden mesec.............
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас.....26,25........ Мислам дека се доволно
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
orlich?,...pomnozi gi po,....2!,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baba mi koja gi odzivea svoite 95god , sekogas mi vikase
"Bidi gorda na svoite godine ,sekoe doba ima svoja ubavina , a najgolemata ubavina za covekot e da ostari " |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде завршија таа работа па идеме на винце ладно....... тогаш си вечито млад. |
|
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova so vinovo ti e dobro , ti kako onaa pesnana "Bolje biti pijan , nego star"
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па, затоа стално така гласам. Ајде друштво по мене. Молам, без врева и турканици. Има време. Живото е пред нас, пардон пред вас. Пред мене само уште сто години, а за вас ич муабет да не праиме. Под сто и пеесет не доваѓа во предвид. Немој некој да зезнал. |
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'ko godine broi
starosti se boi'
ja veke voopsto ne brojam
|
|
apce
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo uste eden den ke si bidam dete...od utre stanuvam polnoletna
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
23
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...23<------- |
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
врсници сме или ??? |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дружисе со помлади, Јас денес имам 22, 5 незнам како ама денес толку имам. Жими комчивката.
|
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
22
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |