|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со сваќањето дека еден ден сите ќе нé нема... дека ќе ја нема ниту Земјата, ниту Сонцето, ниту Универзумот, барем не онаков каков што ние сега го знаеме.... Тогаш ќе знаеш дека навистина сé тече, сé се менува... дека така мора да биде и дека во суштина сé е за џабе..... Но тоа не е причина да си ги изживемее нашите животи поштено и колку што е можно поубаво.... |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... со кршење. колку повеќе и поскапи работи ќе искршиш толку поголемо олеснување. и онака тоа се само предмети.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС БИ САКАЛА МАЛКУ ДА СУМ САМА......А ПОТОА ПРОШЕТКА РЕЛАКСИРАЧКА СО НЕКОЈ ШТО ГО НЕМАМ ВИДЕНО ПОДОЛГО ВРЕМЕ......ЗА ДА ИМА ШО ПОВЕКЕ РАЗГОВОР.......
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolkata ostava sekogas rana, nikogas ne moze 100% da se nadmine, sekogas koga ke se potsetis na ranata ili koga ke e vidis ke osekas bolka, samo nema da bide taa bolka, koja si e osekala togas koga ranata krvarese .....
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zivotov se ima kraj...pa taka i bolkata i tagata
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam vo toa
|
|
skromnosta. |
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ranata ke prestane da tece, i ke zarasne, no TAA sekogas ke se gleda i oseka! Kako da si skril kristalna vaza i da e zalepis, nema ista da bide... samo edno veterce slabo da duvne i taa pak vo parcinja ke se razdeli.... ranite sekogas ostanuvaat i postekaat na tagata i na bolkata....
|
|
skromnosta. |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќата има крај, тагата нема
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so trpenje i krsenje po nekoja plomba
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетање низ светот, без обврски и без да треба некому да поднесувам извештаи...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Goca na MVR na RM mi frli eden slucaen pogled, ama sodrzaen...i sega pametot samo kon nea mi ide...kako da i kazam deka ja sakam, koga ke me iscukaat tie majmunite okolu nea...taka ke ja prebolam ? Koga ke bidam zafaten so vidanje na moite rani ?
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ispovedanje na forum
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal taka e.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |