|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..se spremam da gi kazam...MAGICNITE ZBOROVI..(idividi podole-pogore,kako ZAGOR raskinuje vezu...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко. Но кога мора тоа да се стори го правам во стилот ,,НЕ СВРТУВАЈ СЕ СИНЕ,,.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм... па последниов пат со мнооогу внимание за да нема повредени чувства (колку се може нели)
па муабетот идеше у насока: можеби ни треба простор, премногу време сме заедно....
ако повторно сакаме да се вратиме во врската тоа е во ред ....
и....
ситуација лудило....
од тогаш уште повеќе време поминуваме заедно
до ден денес не ни е јасно што статус имаме освен ментален блок дека има пријателство меѓу нас...
а коа ке осетиме чудни енергии меѓу нас.... гитла... не се глеаме по цела недела ... и после пак од почеток....
треба некое грубо раскинување а ?
хмм....
што мајка барав.... ?!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не свртувајки се.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poklonim ruzu
i... caooo |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zikina dinastija V deo...
Изменето од zagor - 10.Јули.2008 во 18:58 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja soslusuvam, celo vreme za raka ja drzam, se ponasam romanticno, ne ja nerviram, ne gledam po drugi
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas pazam kolku mozam sto pomalku da go povredam partnerot no sepak sum iskrena i mu gi kazuvam pricinite i sekogas zavrsuvam so baknez vo obrazot i "najiskreno ti posakuvam da imas mn sreka ponatamu"
samo sto eden me zaeba mi vika ako imam sreka ponatamu znaci ti ke mi se vratis zatoa sto nisto ne me napravilo posrekn od tebe. |
|
"vikicka"
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neveruvam vo vrska po vtor pat,toa sto ednas necini nema da cini nikogas.......
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spremam govor uste pred da izlezam,ama uspevam da go kazam samo ona za koe ke resam deka pod nikoj uslov ne smeam da go kazam... i barem mi uspeva da go iznasmeam za kraj
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se prskam so zenski parfem, gi oblekuvam gakite preku pantaloni kako Betmen i nosam kniska od SDSM i kako takov so pogolemo kasnenje se pojavuvam pred nejzini oci
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka: aj cao!!! (i zamavnuvam so kosata)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mmmm toj del mi se dopagja ama megju ZDRAVO i CAO e delot koj mi odi na nervi i ne znam kako da go isceniram |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |