![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 37> |
Автор | |
Matea ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Многу многу многу добро ![]() ![]() ![]() |
|
● By Me,Myself and Matea ●
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
...konecno ke se odmoram....zasekogas
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
epaa koga bi imal samo uste eden den ke najddam gibson les paul custom i ke sviram edno dva sati posle ke si se druzam so sakanite drugar4inja i pred da treba da umram ke se probam da se ubavam vo vardar :D
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke se iznagoltam vijagra i ke go butam kaj stignam
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Веднаш ја викам цурата...водам љубов со неа за да оставам потомство...и нормално со тоа да и докажам дека бескрајно ја сакам(нормално ако навистина ја сакам)и да и кажам да се грижи за моето и нејзиното дете...да му каже замене дека некогаш сум постоел...и ке се обидам да ги слушнам и да бидам цел ден со лугето што ги сакам...
а можно е и да ограбам банка ![]() ![]() Изменето од igreto - 09.Јули.2008 во 11:13 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke im dozvolam na mene da go testiraat noviot medicinski pronajdok.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke ja brknam sekoja onaa sto sum i se prael prijatel do sega
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
bi gi napravila na brzinka site gluposti koi sega mi se zabraneti
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ке и казам на свекрва ми се што мислам за неа
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...bi i kazala na rushka da i kaze na svekrva i se shto misli za nea....
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Mozebi ne e samo eden.....
Mozebi... Изменето од којсумјас - 14.Јули.2008 во 16:45 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke go otvoram imenikot i na site po red ke im kazam deka mi e posleden...i ke brojam kolku povratni odgovori ke dobijam,da gi planiraat na pogreb
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Na site forumdziki ke im pustam lp so molba da mi daat, pa valjda nekoja ke se smiluva oti mi e posleden den
|
|
![]() |
|
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
ke si ostanam vo vsoba sama
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |