|
Дали сте среќни во бракот? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brakot e trka na koja zenata mu dava nekoja godina predimstvo na mazot i pak ke go prestigne
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ubavo e koga covek odnapred si znae shto go ceka... i tuka nema promashuvanje....brakot e sreken... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si stojam ja taka neobavezno zevajki po cicki i gzovi so proagaat koga ono : - Bum ! Tras ! Ssssss !
Eden batka se istegnal od vespata kolku e dolg i baajagi se izdraska. Se promuvav okolu nego da mu pomognam, poise mu smetav doduse. I on mi veli : - Abe edna nedela kako sum zenet i bela macka pred oci ne gledam ... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne mi e jasno...dali od mnogu sreka ne gledal bela macka... ili...od nenaspanost...... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vakov e brakot
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA!Srekna sum bidejki sitnite nesta me pravat srekna ,vnimanieto koe mi go posvetuva soprugot ,decata, slobodata na dvizenje vo brakot koja e obostrana,sednuvanjeto na masa i donesuvanje na bilo koja pogolema ili pomala odluka vazna za semejstvoto i soslusuvanje na mislenjeto na sednatite okolu masa,nedelnite ruceci,baknezot za dobro utro so soprugot koga go pieme utrinskoto kafe,baknezot so vnucite na skype,-te sakam baba -na telefon sekoj den so moite deca i vnuci,te sakam - so moite prijatelki .
Osven LJUBOV vo brakot vazno e i DALI SE TRPITE. Se trudam prvo da napravam nesta koi go pravat soprugot sreken a za vozvrat mojata sreka sama doagja. |
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega za sega DA, pa se nadevam taka i da prodolzi .........
Изменето од polikarp - 16.Јули.2008 во 06:11 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
beach
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJVAZEN SEGMENT VO EDNO OPSTESTVO E BRAKOT I SEMEJSTVOTO.VRZ OSNOVA NA SEMEJSTVOTO I ODNOSITE VO NEGO SE GLEDA USPESNOTO VLADEE I KOTIRANJE NA DRZAVATA.DODEKA PAK DECATA SE ODLIKA NA SETO TOA ZAEDNO.
NE E LESNO DA SE VLEZE VO BRAK,A USTE POTESKO E TOJ DA FUNKCIONIRA I OPSTOI. |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ne sum................ic ne sum srekna..............
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прво треба да знаеш шо да очекуваш од брака, за различните луге срекята во бракот соодветно е нешо различно: има луге кои намират срекята во полна трапеза многу дечиня...
други сакат да бидат со добро место во животот - бракот за нив е степеница коя ги води кон добар положаj во општеството.
за трети е достаточно почитуване и добар однос во фамилиjата.
четврти очекуват не просто добар положаj, а добар финансиски положаj од брака.
пети просто не сакат да останат сами и по таа причина брака ги задоволува.
наj срекни се оние кои се очекували лjубов и се Jа добиле во бракот...и j а даваат своjата на истиот човек.
секогаш ке бидеме срекни доста е да сме добиле то што сме очекувале. Изменето од pagane - 25.Јули.2008 во 20:35 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekjata ne e toa so drugite ti go definiraat
nego toa sto sam si si zamislil |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a najubavo e koga site ovie raboti...ili barem pogolem del od niv....se sobrani na edno mesto... ...ubavo e koga znaesh shto da ocekuvash...go prifakash toa shto go imash... i se trudish da go nadminesh ona shto ne cini... |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |