|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Автор | |
moja0203
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle razdelba prijateli ---tesko (mislam na vedans posle razdelba )mozebi posle nekoe vreme da ....barem taka bese vo mojot slucaj ....se razdelivme i vednas izglumevme silni deka mozeme da bideme prijateli , deka mozeme da podneseme da bideme so drugi itn itn ...i edno dobri dva tri meseci glumevme ludilo , jas smekav drugi , on me zapoznavase so negovite devojki za edna vecer i se smeevme i se podrzuvavme vo se bezrezervno , ama i dvajcata ne bolese i posle nekoe vreme popustivme i pocnavme da gi izneveruvame nasete novi partneri......zosto ? zatoa sto custvata nemozat tuku taka da isceznat i koga nekoj si ljubel nemozes vednas da gi preinacis custvata vo prijatelski kolku i da sakas ili nesakas.....da ne se lazeme ...
Namerno i svesno go svativme toa , a veke bevme sigurni deka kolku i da se sakame nemozeme da funkcionirame kako par zaedno i se odalecivme so tek na vreme ...... ama za nasa sreka i dvajcata ja najdovme vistinskata ljubov i posle godina i pol koga se sretnavme veke bese drugo ...ona custvo na milost seuste go imase ama znaevme deka sakame drugi luge i deka sme srekni so niv pa prijatelstvoto ili obnovuvanjeto na prijatelstvoto si dojde samo po sebe i sega sme stvarno super prjateli ..i on so mojot decko i jas so negovata devojka :) verenica -ovaa godina odime zaedno na odmor , a na nekolku pati mi spomna deka saka da mu bidam kuma ... taka da ne se zalazuvajte deka vednas po prekinot na vrskata mozete da bidete prijateli , zosto samo ke si go iskoplicirate zivotot |
|
sweety_f
Нов член Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA MI KAZAL NEKOJ DRUG KE SUM REKLA DEKA TOA NEMA SANSI VO NIKOJ SLUCAJ, ALI POSTO JA GO IMAM TOA ISKUSTVO VI KAZUVAM DEKA E MOZNO I DEN DENES SUM MNOGU DOBRA DRUGARKA SO MOJOT EKS OCIGLEDNO TAKA TREBALO DA BIDE
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ако не останеме.......ќе имам повеќе "душмани,непријатели" отколку пријатели....(многу биле)
Секако дека ДА.......барем во моите случаеви........со исклучок на еден....али подобро е така........со "неа" не наведувам примери лични......но кога и каде да се сретнеме си правиме муабет,на кафе,идими дојдими......се во нормала......нормално.....Па како може некој/а што си сакал/а постојано да е до тебе,со тебе,воа ноа......после нешто да сакаш да не постоел/а???? |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ciplenok
Нов член Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle razdelba prijateli!!!!
Nekako tesko!Posebno ako toa lice ti znacelo mnogu vo zivotot. Jas mislam deka i da pominat godini od razdelbata...eden del od srceto sekogas ke bide rezervirano samo za nego/nea i ke se prasuva sto ako......? Bez ogled dali se i dvajcata vo vrska posle razdelbata... sepak vo daden moment emociite i minatoto moze da nadvladee i da popustis pred strasta.....sto ne bi bilo fer i korektno kon nekoja 3ta licnost so kja sto vo momentot se gledas ... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сеа според сите.......останува да ги баталам.......скроз на скроз
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
после разделба -пријатели,никогаш
доколку врската била вистинска
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....so vakvo razmisluvanje ostanavte na BALKANOV... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...stvarno, majkumu, ovdeka razvedeni pija zaedno kafe i site so decata idat na odmor ili nashetanje koa sakaat, sho curi ke beva nashive Makedonki-nikako konk*rencija da ne se podnesuvalo, posho nema da priznaat nikad deka ja opleskale i po nivna krivica rabotata...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatelstvo znaci megusebno davanje, samo poretko
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........zavisi kakva bila razdelbata.......i poradi sto????,,,,toa e mnogu bitno..........
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
распределба на имот,девизи,други недвижнини,хартии од вредност,евентуални акции???? |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijateli kolku povremeno da se vidime na kafe i postepeno da ja trujam i da mu umre na race na sledniot peglac
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Згора не се и двајцата семејни и среќно одомени, па и семејно блиски..Идеално.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моламмм ?? пријатели... ??!!! не баш...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |