IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 494495496497498 717>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 14:02
Originally posted by moira moira напиша:

...mislam deka ste go pogreshile podforumot...drug pat so vakvi slliki rezonirajte vo ljubov...

...pozdrav...

...големо%20гушкање..bogami ...nema lutish i ako  ja skriesh... tuka ima i "stari" lugeнамигнување ... na koi na ovie zeshtini... ne znaesh kako ke deluva pokaceniot adrenalin....смеење...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 14:19
Поздрав...мамамд....големо%20гушкање

п.с....може да ја сокрие..да ја избрише...може да направи...
  што сака......мене ми е.......сеедно.....трепкање      намигнување
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 14:55

PRIJTANO POPLADNEEEEEEEEEE ....

AJDE DO 500 ...
I KE JA ZATVORIME TEMAVA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 14:59
...pocni da osmisluvash nova...slicna... големо%20гушкање...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 16:15

...nikoj ne spomna zatvaranje ili krienje na temata...ne rezonirajte negativno...
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 17:13
Никако карање...
Никако расправање...
Никако тема затворање...
Јас денес имам пак за честење...Денес му е среќен роденден на убавиот на мајка... 7 годинки...ух,како лета времето...

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 21:19

sreken da mu e rodendenot ...

golem da raste ...

eve edno vnimanie kon nego ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 23:36
 ...sreken rodendenot... i dogodina... osmiot da go slavi vo drushtvo so sestricka...bratce...ili i so sestrice i bratce....големо%20гушкање...ajde mamicke vo akcija....намигнување... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 23:39
..edno momce ....od pod Pelisterot...aber pushti...

marco_antony
Сениор
Сениор
Лик
Локација:
Macedonia
Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 10865
Цитирај marco_antony Одговорbullet Испратена: Денес во 14:55

PRIJTANO POPLADNEEEEEEEEEE ....

AJDE DO 500 ...
I KE JA ZATVORIME TEMAVA ...

...i nie slozna druzba... at`r ne krshime...ama ubava moderatorka...shtom veli...pak at`r ne krshime...ostanuvame..kako Ali Baba i 40 razbojnici....големо%20гушкањеpardon...rezonatori...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 23:48
Биба....среќен нека му е роденденот на синчето....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 00:05
...mi fali...mi nedostiga...aaaaj...pak ja utnav temava.... angelina... moma kalesh ubava... troa blago da turi na masa... pa rushka so nejzinoto pivce za zivce... pa ona buckalo majkino...pak da progundza...za prasecko... a za marko miet zal....tamu mnogu zeshko ke e... blashke milo...da odam...da ne odam... vo dlabok son rezonatorski... големо%20гушкање...
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 01:30
среќен роден ден на синчето БИБА
пак закаснив......
ах бе мамамд додека јас да стигнам со благо ,ти си отишла на резонанција  во спална,кај кралот....
ама еве ти едно парче благичко за сабајле
немој некој да пипнал!!!!!!!!!!!!!!!!
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 01:32
само за МАМАМДголемо%20гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 02:18
10 000 MHz....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 494495496497498 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.