|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 260261262263264 473> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa shto mi faleshe...tuka e...poveke ne mi fali... |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi fali son
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
све....почнувајки од мајка ми па моето мило па одмор па сон па добар туш па малце појаки нерви па помалку стрес....да продолжам или не? ај не.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna dobra masaza nema da e loso , uste i maserot da mi se pogodi , extra ke bide ,skromna sum jas
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...malecko... sekogash vo zivotot... na loshoto gledam deka mozelo da bide polosho... ...koga mi se krshi casa...se tesham deka ne e cel servis... ...koga udriv noga...se teshev deka ne ja skrshiv... ...koga bajagi dlaboko presekov prst...se teshev deka ne e tetivata... ....koga sestra mi imashe teshka operacija... se teshev deka ima prilika da se operira...nekoi nemaat takvi shansi...na mene e da i pomognam da go prebrodi postoperativniot proces... fala bogu i pokraj hemoterapijata... i zracenjeto sega e ziva... i pokraj mene...za da mozam da se skaram...koga sum luta... i pokraj svoite kerki... mazot... ...koga umre tatko mi... se teshev... deka mozeshe da umre koga bev mala... pa ke rastev bez nego... ..koga ja udrivme kolata... gi teshev site deka mozevme da pogineme..pa ke nemavme prilika da ja popravime... ...moja drugarka lekar... sekogash koga situacijata e k`t ...veli... prvo tush... pa odmor...spienje... ako treba i edno apaurince od 2 mg...za da gi zacuvash nervite...za da izdrzish... zatoa shto sega se od tebe zavisi... ne smeesh da "padnesh"... ako padnesh ti... gi povlekuvash i drugite... onie na koj im trebash... ocigledno...devizta Ke mislam utre...od Prohujalo za vihorom... e dobra... |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамамд алал да ти е, .....но знаеш кога ке видиш дека сегде е наопаку знаеш малце да подпаднеш...но не значи дека се откажувам во никој случај...денес дури успеав и да се насмеам
сепак фала ти Изменето од blueprayer - 09.Јули.2008 во 15:02 |
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata najmila
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
твојата најмила е тука
|
|
|
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметна...фина...послушна...искрена...Девојкаа,која не се замара со небитини работи и за кој да не жали за нив
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onoj mojot
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi fali ramo za placenje
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi nedostiga
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одмор. Треба и на себе малку да се посветам.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke ni jas neznam sto mi fali a sto mi nedostiga , kako velat moze nekoja daska po glava
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
Внеси реплика | страница <1 260261262263264 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |