![]() |
|
Струга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ми се допаѓа енергијата на водата која се чувствува на мовчето на Дримот .
Изменето од Andjelina - 04.Мај.2010 во 00:50 |
||
![]() |
||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
|
Struga..... Hmmm. Kako Struga nema druga! A be se mi s dopadza vo Struga
![]() |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
И што има да се види во Струга освен пеликаните и родната куќа на Цар Самоил?
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
![]() |
||
Elena^ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Se super si e gradot samo malku se zdosaduva ponekogas
![]() |
||
![]() |
||
Elena^ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Се најубо за Струга што друго да се каже
|
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
abe na slika sekoj e ubav a u zivo si grd toa e taka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
struga mi e nekako epten zdodeven grad
Изменето од topsexy - 25.Април.2008 во 10:31 |
||
![]() |
||
Dark HaCkeR ![]() Сениор ![]() Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
|
abe struga nema veza mavnite ja tamu samo na sliki e arna inace gubre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lpartik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
|
РОДНАТА КУЌА НА ЦАРОТ САМОИЛ?! А КАЈ ГО ИМА ТОА ЖИТИ СЕ? |
||
![]() |
||
girl93 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
|
![]() ![]() mene bas mi se dopaga struga ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
Мала шега, ништо сериозно. Ја знаеш финтата: Што има да се види во Грузија освен чајот и родната куќа на Сталин ![]() |
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...sharmot na Struga e nepovtorliv, moe mesto u Struga e shetalishteto kraj Drim...sekoj den bi idel tamu da mozam...
![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Struga e prekrasna , za razlika od Ohrid ima gradski plazi sto e golema prednost.
Sum bil dvapati na odmor vo Struga i mnogu sum zadovolen osobeno od ljubeznosta na lugeto , so sto Ohrigani nemozat da se pofalat. |
||
![]() |
||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
ofofof am od kaj si ti pile....? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |