IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 260261262263264 473>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 21:29

...toa shto mi faleshe...tuka e...poveke ne mi fali...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2008 во 23:58
mi fali son
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 11:23
све....почнувајки од мајка ми па моето мило па одмор па сон па добар туш па малце појаки нерви па помалку стрес....да продолжам или не? ај не.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 11:35
Edna dobra masaza nema da e loso , uste i maserot da mi se pogodi , extra ke bide ,skromna sum jas
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 14:26
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

све....почнувајки од мајка ми па моето мило па одмор па сон па добар туш па малце појаки нерви па помалку стрес....да продолжам или не? ај не.

...maleckoголемо%20гушкање... sekogash vo zivotot... na loshoto gledam deka mozelo da bide polosho...
...koga  mi se krshi casa...se tesham deka ne e cel servis...
...koga udriv  noga...se teshev deka ne ja skrshiv...
...koga bajagi dlaboko presekov prst...se teshev deka ne e tetivata...
....koga sestra mi imashe teshka operacija... se teshev deka ima prilika da se operira...nekoi nemaat takvi shansi...na mene e da i pomognam da go prebrodi postoperativniot proces... fala bogu i pokraj hemoterapijata... i zracenjeto sega e ziva... i pokraj mene...za da mozam da se skaram...koga sum luta... i pokraj svoite kerki... mazot...
...koga umre tatko mi... se teshev... deka mozeshe da umre koga bev mala... pa ke rastev bez nego...
..koga ja udrivme kolata... gi teshev site deka mozevme da pogineme..pa ke nemavme prilika da ja popravime...
...moja drugarka lekar... sekogash koga situacijata e k`t ...veli... prvo tush... pa odmor...spienje... ako treba i edno apaurince od 2 mg...za da gi zacuvash nervite...za da izdrzish... zatoa shto sega se od tebe zavisi... ne smeesh da "padnesh"... ako padnesh ti... gi povlekuvash i drugite... onie na koj im trebash... ocigledno...devizta Ke mislam utre...od Prohujalo za vihorom... e dobra...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 15:01
мамамд алал да ти е, .....но знаеш кога ке видиш дека сегде е наопаку знаеш малце да подпаднеш...но не значи дека се откажувам во никој случај...денес дури успеав и да се насмеам среќа
сепак фала ти големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од blueprayer - 09.Јули.2008 во 15:02
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 19:05
mojata najmila

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 19:12
твојата најмила е тука намигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 19:33
Паметна...фина...послушна...искрена...Девојкаа,која не се замара со небитини работи и за кој да не жали за нив
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 20:16
onoj mojotбакнеж
always look on the bright side of the life!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 20:31
Mi fali ramo za placenje
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 20:59
mi nedostiga

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2008 во 21:22
Одмор. Треба и на себе малку да се посветам.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 12:10
Veke ni jas neznam sto mi fali a sto mi nedostiga , kako velat moze nekoja daska po glava
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 260261262263264 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.