|
А2 телевизија |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А2.... Сеуште е експериментална.....меѓутоа веќе почнуваат.... да се собираат најдобрите новинари......... |
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KADE SE NAOGA TAA TELEVIDIJA?JAS ZNAM DEKA IMA A1 A NE ZNAM DEKA IMA A2 TELEVIZIJA
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А2.....денес ја гледав околу 1 саат.......да уште е екпериментална ........ но програмата која што сега за сега се емитува добра е........
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ja gledase??
na bonet si ili na kabelnet??
jas sum na kabelnet...i mislam deka ja nema!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 како ТВ е мегу најдобрите во Мак. ако не и најдобра Национална ТВ,затоа ако се основа и А2 веројатјо ке биде приближно или еднакво добра со А1 ТВ.Секоја чест за лугето што ја водат.
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum ja gledal A2mnogu ali vidov edna emisija sto ja prevzemale od stranskite kanali mtv ili VH1 neznam 'my big fabouluse weding' i se zgaziv od smeenje i mislam deka dobra televizija ke ispadne
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ustvari,...koga ke vidish ,..najdobra e za sega,....koga nema nekoja idiotska reklama da ti go prekine ,..uzivanjeto vo omilenata emisija,...ili shto i da e,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како и да е А2 добро се пробива
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo gluposti davaat, soven prijateli i south park, nishto drugo ne vredi...bitno pochnaa i reklami da pushtaat
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈА ФАКАМ СО МРАВКИ..........СЛАБА Е КАЈ МЕНЕ,ПА НЕМОЖАМ МНОГУ ДА ЈА СЛЕДАМ
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ja gledam odvreme na vreme... ne e losha...
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ja bide... Za pocetok e dobra seuste nema nekoja redovna programa no koga ke ja sredat ke e top
|
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne fakam A2
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
samir_sneijder
Сениор Мадридиста Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни јас не фаќам ...... првите денови кога ја пушти ја на сателицка ја фаќав сеа мн.слаб квалитет има.. так да не ја фаќам
|
|
OooOooOoOOooПразно..ОооОоОоОоООоО
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |