![]() |
|
Вашиот сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
... ja le me milo se razbudiv... a zirnav tamu na nasheto mesto... nema kafe...aj trk... miloto mamino vredno.... ![]() ...mamma zabelezuvash deka sum raspolozena ...aj pogodi od tri pati...zoshto... ![]() Изменето од mamamd - 04.Мај.2008 во 22:03 |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Не се откажувам од своите соништа...
Сонував...дел од сонот ми се оствари. Сонувам и ќе сонувам...има уште толку многу за остварување! |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ako ja onadam kako na son, ne ja ceka nisto arno
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Mojot son e jave..
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ja mnogu chesto sonuem, ponekogash se budam, i pishuvam toa sho sonuem...ne davam da mi kidne nisho...
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...јас се надевам дека мојот сон ке се оствари...надежта последна умира...и нема да го споделам со вас мојот сон...мој е, и само мој...
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ne uspeav da fatam moderatorka...ama ja ke si sonuvam
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Prekinat-nasilno,veke ne sonuvam
|
|||
![]() |
|||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
||
Сонував како имам четири мали слатки црно-бели кученца дома . Беа стари по четири години, но никако да пораснат. Живееја во една кошничка. (Јас никогаш не сум чувал куче.) Знае некој да го протолкува ова?
|
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
со оглед на тоа колку е саатот, ќе стаса кај и да е
![]() Изменето од filmadzijka - 08.Мај.2008 во 01:17 |
|||
![]() |
|||
||
Sonot e samo simbolicka analiza na nasite planiranja
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...onoj od mislite ..nikogas,ama zatoa toj sto go sonuvam pri spienje..nema utka.
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
имам еден битен во животот : детски сон...
дом, широки прозорци, види се вода, многу вода... сакам еден ден да гледам од тие прозорци. |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Што сме биле ние мирољубив народ... мирот во светот ни е поважен и од љубов и од кариера и од луксуз... а и од секс богами...
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |