|
Жените дефинитивно одат по парите! |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kalugerki-humanitarki... Изменето од ...Well... - 06.Јули.2008 во 23:41 |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zenite i treba da odat po pari so namera da go osvojat, otrujat i mu gi zemat site pari...gi imaat site potrebni predispozicii
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A na mazite definitivno im e najlesno i najednostavno da gi zavedat so parite
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koga si bogat ne treba da zaveduvash zeni...sami doagaat..i se nudat...
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa rekov jas...togas e najlesno,ne mora ni so prst da mrdnes,parite rabotat za tebe
|
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci samata si priznavas |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne rabotat za mene...ne sum bogat... |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ne se odnesuvase konkretno na tebe...na temata! Znaci ti moras sam da se potrudis |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da treba da se potrudam sam...a mojot odgovor na temava e deka definitivno zenite trcaat po maskite koi imaat pari...toa im e vo samata priroda...vie barate sigurnost i obezbedena idnina so pomosh na bogati mazi...
|
|||
|||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga parite bi mi bile dovolni,mislis bi priznala deka e lesno da me zavedat |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova kako neshto demantirash ili se obiduvash samo za sebe da odgovorish...
|
|||
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mi zvucese kako od iskustvo da zboruvas |
|||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Denes site mislat deka e dovolno da imas pari za da ja dobies bilo koja,vekje ne se obrnuva vnimanie na drugite vrednosti...pa taka,tie sto imaat ubedeni se deka im se dovolni za da ja dobijat koja ke posakaat,a tie sto nemaat veruvaat deka koga bi stanale bogati bi ja dobile onaa sto ja sakaat...zatoa ljubovta se pomalku ja ima,nikoj vo nea vekje ne veruva!
|
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka se ova ti e pogreshno....... ljubovta ja ima i eve barem jas veruvam vo nea..... site ne mislat deka so dovolno pari bi ja imale sekoja devojka .....tuku mislata mi beshe sledna...... imav edna bifsha shto mi raskina zaradi toa shto zapozna tip od stranstvo makedonec koj beshe dojden tuka samo za da najde makedonka za da se ozeni...se znaea samo dve nedeli..tipot beshe dosta bogat...mislam deka ova neshto znaci... |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |