![]() |
|
Жените дефинитивно одат по парите! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 22> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...kalugerki-humanitarki... ![]() Изменето од ...Well... - 06.Јули.2008 во 23:41 |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
zenite i treba da odat po pari so namera da go osvojat, otrujat i mu gi zemat site pari...gi imaat site potrebni predispozicii
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
A na mazite definitivno im e najlesno i najednostavno da gi zavedat so parite
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
koga si bogat ne treba da zaveduvash zeni...sami doagaat..i se nudat...
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Pa rekov jas...togas e najlesno,ne mora ni so prst da mrdnes,parite rabotat za tebe
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
znaci samata si priznavas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
ne rabotat za mene...ne sum bogat... |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
Pa ne se odnesuvase konkretno na tebe...na temata! Znaci ti moras sam da se potrudis ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
da treba da se potrudam sam...a mojot odgovor na temava e deka definitivno zenite trcaat po maskite koi imaat pari...toa im e vo samata priroda...vie barate sigurnost i obezbedena idnina so pomosh na bogati mazi...
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Koga parite bi mi bile dovolni,mislis bi priznala deka e lesno da me zavedat ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
ova kako neshto demantirash ili se obiduvash samo za sebe da odgovorish...
|
|||
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
mene mi zvucese kako od iskustvo da zboruvas ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Denes site mislat deka e dovolno da imas pari za da ja dobies bilo koja,vekje ne se obrnuva vnimanie na drugite vrednosti...pa taka,tie sto imaat ubedeni se deka im se dovolni za da ja dobijat koja ke posakaat,a tie sto nemaat veruvaat deka koga bi stanale bogati bi ja dobile onaa sto ja sakaat...zatoa ljubovta se pomalku ja ima,nikoj vo nea vekje ne veruva!
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
mislam deka se ova ti e pogreshno....... ljubovta ja ima i eve barem jas veruvam vo nea..... site ne mislat deka so dovolno pari bi ja imale sekoja devojka .....tuku mislata mi beshe sledna...... imav edna bifsha shto mi raskina zaradi toa shto zapozna tip od stranstvo makedonec koj beshe dojden tuka samo za da najde makedonka za da se ozeni...se znaea samo dve nedeli..tipot beshe dosta bogat...mislam deka ova neshto znaci... |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |