|
Како се викаше????? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas gledav eden film ne gi znam iminjata na glumcite se raboti za dizanjerna vencavki i ona treba da isplanira dna vencavka ,ama ona po greska ke pomisli deka kumot e mladozenecot i .... da ne znae nekoj za koj film se raboti
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za ovoj |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oва не е филм, туку серија. Играше пред неколку години на МТВ 1, се работи за француска серија во која група млади луѓе се наоѓаат на едно прекрасно место, со прекрасни плажи и уживаат во летото. Дали некој се сеќава како се викаше серијата (оригинално на француски)? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
valjda,...sen trope,...a,originalot,...najdisi go ,...sam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, не мислам на Сен Тропе . (Плус тоа Сен Тропе играше на А1) |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa ,..ne znam togash,....ne sakam francuski filmovi,...i seriii,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми се верува! Откако се сетив на серијата и откако побарав помош на форум, истиот ден вртејќи низ програмите на ТВ, случајно налетав на серијата!!! Неверојатно! МТВ изгледа снемале што да даваат па решиле да ја репризираат серијата. Серијата оригинално се вика Les vacances de l'amour, ama MТВ-аши си ја превеле како Летни авантури. Енивеј, вчера беше втората епизода и решив пак да си ја гледам серијата. Многу ми е законска! |
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A dali se sekava nekoj isto za edna serija stanuva zbor..na a1 se davase..se rabiti za dvajca braka mik i dzoi ako dobro se sekavam,oni se neso kao detektivi,zaedno rabotat..dejstvieto e na plaza celo vreme..epten ja gleav ama nikako da mi rekne imeto kako i bese..inace na a1 se davase..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok e mislam deka mi tekna..ako ne se lazam se vikase Plima..ili High tide..u sekoj slucaj mi tekna..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi tekna na koj film mislis...onoj maliot e garav, simpaticen...i stalno vleguvase vo nekoi nezgodi...ama nikako da mi tekne kako se vika
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaко се викаше филмот со Ричард Гир, бааѓи постар, каде Гир игра улога на млад жиголо? |
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa, zigolo
AMERIKANSKI ZIGOLO! od 1980 god. |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |