|
Лето во Грција |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kога би имал прилика, би летувал. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
toni_sk
Нов член Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da im e*am se sto e grcko!!! vo grcija jas nikogas nema da otidam.moze da otidam vo solun ama koga ke ni go vratat
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS ODAM VO SOLUN 2013 GOD KOGA SOLUN KE STANE GLAVEN GRAD NA MAKEDONIJA
|
|
Саше Великиот
Нов член Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ytro ke odam y gr.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo grcija e edina vredna zemja vo okolina,...site drugi se ,...koja od koja po,....zaebana!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да не! |
|
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako moze da odime bre ludje moi vo Grcija toa mi izgleda dekaodam tamu i im vikam na gnasite:Eve sum tuka,pravi so mene sto sakas,samo te molam da se banjam vo naseto more,i te molam dozvoli mi kupuvam od vasite prodavnici plissssOsvestete se bre ludje,nemate li baren malku gordost,so koi oci i podsmev ve gledaat,Grcija samo sto e blisku,ne forsiram nekogo posebno,a pa edna Grcija,klima kako tuka,moreto e super_ne oti e nase ama stvarno e prekrasno,drugo nisto posebno,zgora na toa custvoto deka ne mrazat..
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sase veliki ti se registrirase za da ni kazes deka odis" Y gr"? pa sreken ti pat- najdi si nekoja grkinja i da si ostanes tamu so sreka! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....blago na nego!
|
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може да ви се оди во Грција во ова време?
Па јас кога слушнав на вести дека ги терале нашите на граница да метат за да ги пуштат, ми се дигнаа цревава да ми опростите. Такво понижување не смее да се толерира. Јас не викам дека ако одите ќе ве тепаат на секој чекор, ама односот можам да замислам каков им е. Кратко и јасно, не одам каде што кога ќе кажам од каде доаѓам ќе ме гледаат како од марс да сум паднала и уште ќе треба да се расправам со некој идиот и на крај пак за џабе одењето. |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...bogami,..pametni se grcite,....i tuka treba taka,...a, fatish nekoj ,...makar opushok frlil,....odma edna cela strana,... stotina metri levo-desno od mestoto na"zlostorot",...da go naterash da gi ischisti,...pa,da vidime posle dali ke frlash,....
inache,...gledam site slepo veruvate na se shto e protiv grcija,.....bez da ve interesira zoshto,..kako,.... |
|
|
BRANCE
Нов член Регистриран: 08.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne sum bil porano sakav da odam AMA SEGA NEMA SANSI GRCI - CIGANI
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas kako sto rekov ke odime site vo Grcija 2013 godina koga solun ke stane nas makedonski grad,a sega vo cestacka zemja nikako..
|
|
IceshooteR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 09.Мај.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAKO MOZETE DA ODITE SEGA Vo GRCIJA BE PREDAVNICI
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |