![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 717> |
Автор | ||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
добра вечер нешто сите уморно ми делувате
или психички се спремате за работната недела
ни мамамд ја нема да тури едно кафенце...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... dobro vecer...ajde rasonuvacka sesija...
![]() ![]() ![]() ![]() ...koj ne mu se pie neka cuva za utre sabajle... da ne se uspijam.... ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...mamamd, ako se uspiesh, ke stanesh zaspanata ubavica, i posle ke treba princot da doaga, so poljubac da te budi...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... zdravo... buckalo ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
значи како права биг мама
те има насекаде
ми оком ти скоком
![]() благооооооодарам за кафето
јас нема да го чувам за сабајле
а да те натеравме да печиш свинско???
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
...samo ova ostana...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
... ke ja pozdravish...milata mi kejt...i kazi i deka gledaaam 9... kon 10.... pa posle kafe ke dade...neka ne mi gi imitira tie krushevski prijateli... a inaku... ti licam li jas na nekoja shto gubi vreme so princ.... aman te luge... jas odamna go rezervirav kralot... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() Добра ноќ...мирни и убави сни ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...MAJKA E ZAKON BRE, za sin i za svekrva...!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
...nema gajle, mamy md...za mene ne e bitna hranata, ja so oko se nasituem a so usni sladam... ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ДОБРО УТРООООООООО РЕЗОНАТОРИИИИИИИИИ !!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 490491492493494 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |