![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 566> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Џејмс.....исто и на мене.....а да не мислиме на исто.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па по се изгледа на истото... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Секој ден е денес... ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Зошто мораше да е недела? Зошто не беше Петок во вечерните часови кога почнува неделниот одмор. Во последно време се почесто посакувам да е петок после 17:00.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Денес.....се ....изнаработив..... ![]() |
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Denes mi e denot epten tapa i
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Едвам чекам ова денес да заврши
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
А, јас повторно едвам чекам Петок да дојде.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Denesniov den na krajov mi stana epteeeeeeeeen happy , ova e za mojot sin
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Denes se ishishav,se isfenirav...
Si imam nova frizurichka
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...i mene me veseli ona shto go prochitav za sinot na nena...cestitki od mene...Bravo za kosharkarot mal... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fala mila eve edna golema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...denes e Monday...mojot "omilen den" vo nedelata...i normalno kakov den, takov pochetok... |
|
![]() |
|
Denes se vraka sin mi od Ohrid , edvaj cekam posle 10dena da go vidam
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |