|
Денес... |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 566> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Џејмс.....исто и на мене.....а да не мислиме на исто.... |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па по се изгледа на истото... .. овие знакчињата понекогаш кажуваат многу повеќе од зборовите... |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ден е денес... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто мораше да е недела? Зошто не беше Петок во вечерните часови кога почнува неделниот одмор. Во последно време се почесто посакувам да е петок после 17:00.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес.....се ....изнаработив..... |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes mi e denot epten tapa i
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едвам чекам ова денес да заврши
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, јас повторно едвам чекам Петок да дојде.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denesniov den na krajov mi stana epteeeeeeeeen happy , ova e za mojot sin
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes se ishishav,se isfenirav...
Si imam nova frizurichka
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i mene me veseli ona shto go prochitav za sinot na nena...cestitki od mene...Bravo za kosharkarot mal... |
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala mila eve edna golema od mene
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...denes e Monday...mojot "omilen den" vo nedelata...i normalno kakov den, takov pochetok... |
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes se vraka sin mi od Ohrid , edvaj cekam posle 10dena da go vidam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |